Cadeaukoekjes voor mijn bijna jarige oudste neef. Ze gaan morgen met de post naar het noorden des landsch. View attachment 313229
Je kan trempeer vloeistof maken van 75 gr suiker en 75 ml water, samen in een pannetje op het vuur, goed roeren en heel even door laten koken. Ik doe er altijd ee druppeltje smaakstof bij, citroen bv, dat maakt het wat minder zoet.
Nee viel eigelijk wel mee, het spuiten ongeveer een half uurtje. Icing maken kost het meeste tijd. En nu maar drie kleurtjes dus viel nog alles mee.
Wat mooi die koekjes! En wat lief om op te sturen! Die lekkerder bestaat niet Appeltaart staat hier inmiddels in de koelkast. Vanavond vieren we dat mijn vriend promotie heeft gemaakt! Ben benieuwd!
Tegen de bobbel bovenop helpt oplopend bakken, maar je kunt ook gewoon constant op een wat lagere temperatuur bakken. Ik bak altijd op 150c continu
thanx meiden ja ben er uiteindelijk toch wel 45min mee bezig geweest, maar het was voor het eerst puzzelen..
Ik wil dit weekend een paastaart maken voor m'n werk. Iemand goede ideeen voor de vulling? Waarschijnlijk ga ik op de bovenant een afbeelding van een paashaas maken en wil er ook chocolade-eitjes (door de midden) bij doen. Tips welkom!
Pasen? Dan zeg ik iets met advocaat! Hier staan heel veel leuke ideeen.. https://www.google.nl/search?q=easter+cake&hl=nl&client=safari&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=XDtKUZjDAuOy0QXQyoGQCQ&ved=0CC4QsAQ&biw=480&bih=268