Ik ga voor het eerst knakworstjes in bladerdeeg maken. Ik moet nog even kijken in hoeveel stukken in het bladerdeeg snijd, maar ik vraag me af of de uiteinden ook helemaal bedekt moeten zijn met het bladerdeeg? Of laat je die juist open? En hoe lang bak je zoiets?
Bladerdeeg in 4 snijden. Hoeven niet helemaal bedekt te zijn. Gewoon 15 min op 180 graden. Frikandel ertussen is ook erg lekker, dan wel 20 min doen.
Ik gebruik dan van die kleine party knackworstjes en doe plakjes bladerdeeg in vier delen. Kankworstje diagonaal op stukje bladerdeeg en twee hoeken van bladerdeeg over het midden v/h kankworstje slaan; dus dan zijn de uiteinden niet bedekt in bladerdeeg. Gaat prima hoor!
ik ga het met pasen weer maken hihi. dan doen wij allemaal hapjes... dat dus en gevulde eieren.. en wraps met ham en monchou of met cervolaat en patrain.. en sandwiches met gerookte kip en eiersalade enz enz enz hihi
de hele knaks zijn goedkoper dan die party knaks. dus ik koop altijd gewoon potje met 10 van die lange en die maak ik dan kleiner. heb deegbladeren al uit vriezer gehaald zo ff knakworsten halen stom topic!
Nou heb ze gebakken, lekker hoor!!! Heb ze er een kwartier in gehad, maar vind dat ze nog wel iets krokanter mogen. Ik heb ze in de oven laten staan die nu langzaam afkoelt. Vanmiddag komt de visite pas. Ik kan ze toch dan nog wel even in de oven doen, voor 5 minuutjes ofzo? Dan kan ik ze warm serveren, is wel lekkerder.