Knakworstjes in bladerdeeg!

Discussie in 'De lounge' gestart door Minny, 27 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Minny

    Minny Fanatiek lid

    26 sep 2007
    4.647
    2
    0
    Ik ga voor het eerst knakworstjes in bladerdeeg maken.
    Ik moet nog even kijken in hoeveel stukken in het bladerdeeg snijd, maar ik vraag me af of de uiteinden ook helemaal bedekt moeten zijn met het bladerdeeg? Of laat je die juist open? En hoe lang bak je zoiets?
     
  2. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    hoeftn niet perse mAar manlief adviseerd helemaal bedekken
     
  3. tjessia

    tjessia Fanatiek lid

    1 feb 2009
    2.889
    0
    0
    Bladerdeeg in 4 snijden. Hoeven niet helemaal bedekt te zijn.
    Gewoon 15 min op 180 graden.
    Frikandel ertussen is ook erg lekker, dan wel 20 min doen.
     
  4. tjessia

    tjessia Fanatiek lid

    1 feb 2009
    2.889
    0
    0
    Bij de frikandel dan een dot curry ertussen...mjammie
     
  5. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    krijg honger van jullie. denk dat ik zo even naar de winkel loop :p
     
  6. Snaud

    Snaud Actief lid

    17 nov 2012
    432
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ik gebruik dan van die kleine party knackworstjes en doe plakjes bladerdeeg in vier delen. Kankworstje diagonaal op stukje bladerdeeg en twee hoeken van bladerdeeg over het midden v/h kankworstje slaan; dus dan zijn de uiteinden niet bedekt in bladerdeeg. Gaat prima hoor!
     
  7. bosi333

    bosi333 VIP lid

    1 aug 2006
    37.265
    6.790
    113
    Ik doe het deeg altijd door 2.

    Dan 12 kleine worstjes en nog 8 kleine appelvlappen erbij.
     
  8. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    droogt t worstje dan niet uit in de oven als hij niet helemaal bedekt is?
     
  9. tjessia

    tjessia Fanatiek lid

    1 feb 2009
    2.889
    0
    0
    Nee, geen probleem, ik doe het ook wel eens met de grote knakworstjes die snijd ik dan doormidden.
     
  10. ik gebruik altijd party knaks in party croissant deeg.. vind ik net iets lekkerder dan in bladerdeeg :D
     
  11. Melief

    Melief Niet meer actief

    Oooow nu wil ik dit :)
     
  12. ik ga het met pasen weer maken hihi. dan doen wij allemaal hapjes... dat dus en gevulde eieren.. en wraps met ham en monchou of met cervolaat en patrain.. en sandwiches met gerookte kip en eiersalade enz enz enz hihi
     
  13. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    de hele knaks zijn goedkoper dan die party knaks. dus ik koop altijd gewoon potje met 10 van die lange en die maak ik dan kleiner. heb deegbladeren al uit vriezer gehaald :p zo ff knakworsten halen :D stom topic!
     
  14. Melief

    Melief Niet meer actief

    Ik heb juist wel knakworsten maar geen bladerdeeg :p
     
  15. Roozjuh

    Roozjuh VIP lid

    1 okt 2007
    18.389
    1.292
    113
    Flevoland
    delen? :p
     
  16. corina83

    corina83 VIP lid

    10 sep 2009
    6.038
    0
    36
    Vrouw
    IT'er
    in een huis aan het water ;)
    en het is zo simpel en lekker:D
     
  17. Olifantje

    Olifantje Fanatiek lid

    25 sep 2008
    3.327
    298
    83
    Pfff, nu heb ik hier zin in gekregen!! :x En ik heb beide niet in huis.. ;)
     
  18. mv3hartendiefjes

    mv3hartendiefjes Niet meer actief

    weet je wat ook super lekker is met croisant deeg o zo lekker:)
     
  19. Minny

    Minny Fanatiek lid

    26 sep 2007
    4.647
    2
    0
    Nou heb ze gebakken, lekker hoor!!! Heb ze er een kwartier in gehad, maar vind dat ze nog wel iets krokanter mogen. Ik heb ze in de oven laten staan die nu langzaam afkoelt. Vanmiddag komt de visite pas. Ik kan ze toch dan nog wel even in de oven doen, voor 5 minuutjes ofzo? Dan kan ik ze warm serveren, is wel lekkerder.
     
  20. Minny

    Minny Fanatiek lid

    26 sep 2007
    4.647
    2
    0

    Dat ga ik de volgende keer doen!
     

Deel Deze Pagina