Geen diepvries iig. Ik maak graag mijn eigen pizza. Met kaas, tomatensaus, paprika, ui, champignons, ham en een beetje spaanse peper.
En dan de tonijn variant. Mooi van formaat ook en echt zalig......Heb nooit afscheid kunnen nemen, ineens was hij weg. Ik heb er best wat voor over om zo'n pizza weer te mogen eten........
vind geen enkele diepvriespizza echt wauw. vers is maar net waar ik zin in heb; hawai, quatro formaggi of americana
ik maak ze altijd zelf dat vind ik toch het lekkerst en dan beleg ik hem vaak met zalm,gamba's,tonijn en dan lekker groente en kaas jammie of met gehakt,ham en salami en groente ook super lekker
deze inderdaad! Of de cheese onion of Boston (ook Big Pizza), echt mijn verslaving. Normaal hou ik altijd van alles zoveel mogelijk zelf maken, maar voor Big Pizza's maak ik graag een uitzondering. Al is een lekkere zelfgemaakte pizza ook heerlijk natuurlijk!
En voor de zelfmakers: wat is jullie succesrecept voor de bodem? Ik hou van een dunne bodem, niet broodachtig/dik...Is me tot nu toe niet gelukt om zelf te maken.
Ik gebruik dit recept, je kunt hem zo dun/dik uitrollen als jezelf wilt. Maar ik hou dus wel van een wat dikkere bodem. En deze is echt HEERLIJK! Het recept voor de snel pizzabodem - Zelf pizza maken ? Waarom niet..
500 gr tarwebloem 6 eetlepels olijfolie 1 zakje instant gist (in de supermarkt te koop) Beetje suiker en zout (naar eigen smaak) 300 ml handwarm water Alles gewoon bij elkaar mikken en kneden maar. Als het deeg plakt zoals een post-it papiertje is hij goed. Dan 45 minuten laten rijzen. Belangrijk is dat als je geen pizzasteen bezit de bakplaat al op te warmen tijdens het opwarmen van de oven. Dit zorgt ervoor dat het vocht van de saus en groente niet door het deeg trekt bij het versieren van de pizza waardoor hij vast zou kunnen plakken.
Dank je wel! Ik heb helaas geen bakplaat, ik heb een mini-oventje met alleen maar twee roosters, bij dit soort dingen gebruik ik bakpapier....Dus dat wordt dan een beetje lastig, opwarmen