Klopt Eylem! Ik had deze gegoogled omdat ik toen dus geen gist in huis had. Nou ideaal en ik vind hem echt heel lekker. Zou wel even kijken wat betreft het zout, want de eerste x dat ik hem gemaakt had, had ik een redelijk simpele topping en was het dus erg smaakloos omdat er niet zoveel zout ingaat. Dus afhankelijk van wat je erop doet iets meer zout toevoegen of zo houden. Even kijken wat je lekker vind!
Ik weet eigenlijk niet of die bestaan! Wel een idee om daar eens voor te kijken. Het liefst wil ik gewoon een grote oven, maar die verkopen ze niet los...
Wat voor klein oventje heb je dan? Zo groot als een magnetron? Ze verkopen in de grote steden vaak bij Turkse/Chineze winkeltjes wel van die redelijke ovens hoor, groter dan een magnetron.
Ja zo'n combi magnetron heb ik, hete luchtoven/grill/magnetron. Zit wel een dubbel rek in en normale ovenschalen enzo passen ook allemaal. Ben er op zich wel aan gewend na 8 jaar maar een grote oven lijkt me toch nog wel fijner. Maar zijn die ovens waar jij het over hebt van die elektrische pizza-ovens? Want dat wil ik eigenlijk ook niet.
Peperoni.. En vroeger een van AH exellent, maar die verkopen ze niet meer volgensmij. Weet de naam ook eigenlijk niet, was iets met granaatappel en spek ofzo.
Waarom doe je niet je pizza in de oven op zo'n onderplaat ter grootte van een pizza? Zo bewerk ik ook mijn deeg. En dat je die van te voren opwarmt naar Amethist haar recept? En het is niet zo'n Turkse elektrische oven, denk ik dat jij bedoeld? Zo'n platte? Maar een echt oventje zeg maar, met rooster regelmatig ook 2, en is dus wel elektrisch idd. Je kan er alles mee. Weet eigenlijk niet of ze daar echt een bakplaat in hebben, ik weet dat een vriendin van mij haar oven kapot heeft en dit als redmiddel heeft, nou wat zij uit dat oventje van haar tevoor schijnt haalt, niet te geloven zo lekker.
Lekker met gehakt, ga je die van te voren kruiden en zo ja, waarmee? (had eens een Domino's pizza met o.a gehakt wat alleen al overheerlijke smaakte!)
Pizza Bianca van Albert Heijn bij de 'vers' afdeling, zit regelmatig een 35% kortingsticker op, anders laat ik hem liggen, wat ik vind het best prijzig.
Zelf maken, bodem lekker dun, tomatensaus erover en dan de ene helft met ham, tonijn en kaas en de andere helft met salami en kaas.... Zijn we alle drie verzot op! Als we echt lui zijn, dan bestellen bij NY Pizza, ivm lekkere dunne bodem maar dat haalt het toch echt niet bij zelf maken.
Met mozzarella kan ik echt altijd eten. De nieuwe "turkse pizza" vind ik ook erg lekker maar te scherp om regelmatig te kunnen eten.