in zakjes zit vooral te veel zout, dat kunnen de nieren van je kleine niet goed verwerken. daarom zou ik het niet doen.
Ik ook niet hoor. Hier ook best veel potjes en pakjes werk. Wij vinden het wel heerlijk. Heerlijk hoor chili con carne van HAK. Of lasagne van knorr. Ook zijn wij fan van maggi braadstomen ( zou dus niet wete hoe ik dat zelf moet maken ) Ook leggen wij vaak ons vlees in bijv in hoisin saus etc of sate marinade van conimex ik zou al helemaal niet weten hoe ik hoi sin maken en al die verrukkelijke potjes van de chinees. Dochter lief eet gewoon ongemarineerd
Als mijn vriend laat thuis is, lees half 7, en ik ben met dochter bezig, dan pak ik liever een pot pasta saus dan dat ik die tomatensaus of zo nog moet maken van die verse tomaten.. En dan die rotzooi achteraf in je keuken.
Hier aten we ook regelmatig uit een potje of pakje maar nu met het voornemen gestart dat zo min mogelijk te gaan doen. Hier idd aan het googlen gegaan en heb een paar makkelijke recepten uitgezocht. De afgelopen 2 dagen heerlijk gegeten en het was idd niet meer werk. Mijn jongste kon ook gewoon lekker mee-eten. Die pikt het al niet meer als ik haar wat anders geef dan wij hebben en dat hoeft ook niet als het om avondeten gaat.
En hoe doe je dat verder? In een wokpan kapot koken? En wat doe je er nog meer bij? Ik heb geen idee!
Hier hetzelfde. Ben zelf 12u per dag van huis, rond 18.15u thuus, vriend nog later zelfs. Rond 19.00u gaat hij sporten dus heb ook geen tijd voor (voor mij) moeilijke poespas in de keuken. In 3 kwartier dus koken, eten, dochter verzorgen, daarna afwas, gtst en naar bed. Geen leven joh In t weekend een optie, maar doordeweeks red ik dat eeeecht niet hoor Eten die pakjes ook maar 1x perweek, dus vind dat pakje dan wel errug handig. En lekker
Blokjes courgette, ui, paprika, tomatenpuree, kerrie, oregano, basilicum, paprikapoeder, gehakt. Bijvoorbeeld. Kijk wat je lekker vindt en gebruik dat. Alles mag.
Ik had gisteren gehaktballetjes in tomatensaus gemaakt (met couscous en tuinerwten). Ik deed even een ui en 2 teentjes knoflook fruiten in een koekenpan. Dan kun je er gehakt bij doen. En dan een blikje tomatenblokjes er en wat kruiden (bijv. peper, (zout), oregano of italiaanse kruiden). Voor bij de pasta doe ik er dan nog paprika en courget door.
Ik heb vandaag een bloemkool-kerrie ovenschotel gemaakt. Uit een pakje kon het niet sneller en hij was erg lekker!
Dat is idd wel een idee, uitje, courgette, wortel, broccoli vind ik erg lekker, en dan wat tomatenblokjes..
Pastasaus maken we bijv. met -kipfilet -ui -teentje knoflook -courgette -wortel -paprika -champignons -oregano en rozemarijn voor de smaak -zwarte peper Vaak kun je niet alles bij elkaar gooien omdat niet alle groenten dezelfde gaartijd hebben. Je hebt dan de kans dat je het een kapotkookt en het ander niet goed gaart. Mijn man bakt alle groenten apart (1 voor 1 in de pan) en laat dan de kip zachtjes met de ui en knoflook stoven. De gare groenten komen er dan allemaal bij. Goed op smaak brengen, beetje room erdoor, klaar ben je. En alles staat op internet. ah.nl is mijn vriend
Wij eten die pakken zo'n 1 keer in de 2 weken ongeveer. Verder veel stamppot, pasta (met de saus vers van tomaten en niet uit pot of blik) of gewoon aardappel vlees en groente. 1 keer per week pizza of frites. Als ik zo'n pak doe dan eet Thomas niet mee en krijgt hij iets vers uit de diepvries. Oh ja en met het gebruik van zo'n pak neem ik het dubbele aan groente om erin te doen. Ik wil wel elke dag minimaal die 200 gram groente binnen krijgen.
Nee hoor, het kost je veel meer tijd. Ik kook lekker met pakjes en ik vind het prima, vind het heerlijk. Lekker met verse groenten. Yum.
Desnoods diepvriesgroente.. ui en knoflook hakken, fruiten, gehakt erbij, tomatenpuree meebakken, tomatenblokjes uit blik erbij, diepvriesgroente erbij, italaanse kruiden en peper, gaar laten sudderen (kun je zelf even wat anders doen), evt pakje roomkaas erdoor en eten maar.. Snelle versie