Ja ik dacht idd dat pindakaas van oorsprong uit ons landje komt. In sommige andere landen bekend als peanutbutter.
Weet het niet zeker, maar volgens mij is warme chocolademelk (gemaakt van echte cacao en melk en suiker) met slagroom ook Nederlands, en zo niet, is het wel errrrrrug lekker
Oh, en als je al het bovengenoemde dit weekend allemaal opeet en drinkt, ben je wel Hollands Welvaren: Nederlandser kan niet En dan kun je weer sonja Bakkeren hihi
Ja of geit. Maar campina is over veel landen bekend en wordt daar ook verkocht dacht ik hoor. Wij staan niet voor niets bekend om onze koeien.
Kibbeling, oliebollen en pepernoten (maar niet echt de tijd voor natuurlijk ), rookworst, tompouche? (Weet ik niet zeker) en wentelteefjes. Is hier al veel genoemd zeg!
Pindakaas wordt over de held wereld gegeten, hier in amerika zijn er heal veel soorten. Koeienmelk wordt ook overall gedronken. Stroopwafels, cassis en roombrrodjes: jummie!
Pindakaas, worstenbroodjes en bloedworst zijn echt niet typisch Nederlandse dingen.. Sausage rolls, peanutbutter, black pudding. Ook salmiak is niet iets uitsluitend van Nederland.