Enige min puntje was dat die ellendige tiara steeds instortte. Had gisteren al een nieuwe gemaakt maar ook die overleefde het niet!
Gevuld met bon bon bloc praline, aangevette slagroom en verse aardbeien en afgesmeerd met aangevette slagroom.
mijn dochter was gisteren jarig dus even showen (samen met vriendin gemaakt) Simpele vulling met M&M's en botercreme, volgende keer zou ik er wat extra's indoen qua choco maar hij was lekker.. (beetje simpeltjes)
nog even wat foto's (jaja diva taart voor een diva LOL!) Ik vind hem heel mooi, lekker vrolijk met kleurtjes, ze wilde heel veel kleur, van binnen heb ik nog roze botercreme gebruikt want die mocht niet ontbreken...
He meiden, voor mijn verjaardag maak ik 3 taarten, een appeltaart, een varkentjes in de moddertaart gevuld met chocolademousse en kersenvlaaivulling (machtig maar lijkt me wel lekker) en een 3e gewoon beklede taart. Nu zat ik te denken aan een vulling met iets van citroen. Nu kwam vriendlief met het idee van citroenbavarois en kokosmousse.. Ik twijfel daarover. Wat vinden jullie ervan? En anders tips?
Ik zou denk ik geen citroen en kokos doen.. lijkt mij geen lekkere combinatie.. maar wie weet is het wel heel lekker... Je zou citroen met lemon curd kunnen doen.. Maar ook lemon curd icm bv vanille, aardbei of champagne oid is al fris..
Meiden ik heb besloten dat ik ga stoppen met het bakken en decoreren van taarten. Al mijn spulletjes ga ik dus weg doen. Ik wil in eerste instantie niks los verkopen, dus alles moet in 1x weg. Ik heb veel uitstekers, een mat, een sugergun, een taartzaagje, tooltjes en nog veel meer. Mocht je interesse hebben laat het me dan even weten! Ik ben nu bezig met alles sorteren en ga daarna foto's maken.
Ik doe er gewoon niks meer mee, het staat hier allemaal in de kast te vergaan ik vind dat zo zonde. Heb net wat foto's gemaakt van een gedeelte wat ik al uitgezocht heb. Mocht je intresse hebben pb me even je email dan mail ik even wat foto's
Geen taart maar mijn eerste cakerol met figuurtjes, ben alleen niet tevreden want heb het pannenkoek-effect maar weet wel waar dat aan ligt dus volgende keer beter. Mascarpone aarbeienvulling en smaakt heerlijk Maar wil eigenlijk wat tips want merk zowel hierbij als bij mijn zebra patroon in taart laatst dat mijn biscuit (funcakes) zo luchtig is dat je het echt nog uit moet smeren en het dus niet als een soort saus zich verspreid. Ik had er nu al wat meer water bij gedaan maar maakt geen verschil. Jammer want zo loopt alles door elkaar. Iemand de tip?
Ik begrijp dat je alles in 1x weg wil doen, maar zou je een uitzondering kunnen maken voor de sugargun? Is het de "echte" sugarcraftgun?
Nee sorry ik wil alles in 1x weg doen. Mocht ik na een tijd geen goed bod krijgen, dan ga ik alles los verkopen. Het is een echte sugergun