Vraagje over Quorn (vleesvervanger)....denk dat ik de verkeerde heb gekocht

Discussion in 'De lounge' started by PenK, Apr 11, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PenK

    PenK VIP lid

    Jan 20, 2006
    6,275
    521
    113
    Ik heb een recept gekregen van iemand waar Quorn in moet.
    Nu heb ik dat net gekocht en lees ik het recept nog eens door....
    Niet goed gelezen...er staat 'Quorn gehakt'...en ik heb van die tofu- achtige 'blokjes' gekocht.

    Daarnaast moeten er ook nog noten door, waarvan ik dus ook de verkeerde heb gekocht, maar dat lijkt me nog niet zo'n ramp....

    Daarnaast gaat er groente en geitenkaas door...

    Wat denken jullie? Gewoon maken met die 'blokjes'.

    (heb ook geen tijd om nu nog naar de winkel te gaan.....)

    Of kan dit echt niet!?!:(;):(

    (het gaat trouwens om een quiche...misschien handig om ook even te melden:))
     
  2. bosi333

    bosi333 VIP lid

    Aug 1, 2006
    37,265
    6,790
    113
    Kun je die blokjes niet kleiner maken...net als gehakt?
     
  3. Lun

    Lun Niet meer actief

    Gewoon doen! Eventueel de blokjes wat fijner maken. Maar ik vind het altijd erg lekker en eet het met vrijwel alles.
     
  4. Quorn-gehakt heeft wel een iets andere structuur, maar qua smaak is het allebei vrij neutraal. Ik zou het inderdaad even in kleinere stukjes hakken :)
     
  5. topper12

    topper12 Niet meer actief

    Kan prima met die blokjes hoor. Je kunt het qua textuur vergelijken met stukjes kip ipv gehakt, dus dat moet geen probleem zijn. Eet smakelijk!
     
  6. PenK

    PenK VIP lid

    Jan 20, 2006
    6,275
    521
    113
    O wat één super tip van het kleiner maken!
    En qua smaak maakt het dus niet héél veel uit?!?

    Bedankt!!
     
  7. DeeDeeBowtie

    DeeDeeBowtie Fanatiek lid

    Jan 20, 2011
    3,890
    0
    36
    Quorn en tofu smaakt wel heel anders, maar beide is lekker hoor. Zou het gewoon gebruiken.
     
  8. Je hebt ook blokjes quorn... Denk dat TS die bedoelt... :)
     
  9. topper12

    topper12 Niet meer actief

    Ik zou ze niet kleiner maken, maar de blokjes er zo door heen doen. Maar ik hou zelf wel van een bite: als je het kleiner maakt moet je echt zoeken waar het gebleven is. Dus gewoon lekker lui het bakje er zo doorheen mikken ;)
     
  10. PenK

    PenK VIP lid

    Jan 20, 2006
    6,275
    521
    113
    Ja, het zijn echt die blokjes Quorn idd!:)
     
  11. PenK

    PenK VIP lid

    Jan 20, 2006
    6,275
    521
    113
    Ms. doe ik dat wel....kom anders ook een beetje in tijdnood....Haha!

    Ben benieuwd;
    Verkeerd 'vlees'
    verkeerde noten
    Mmmm.....Hopelijk niet al te sippe gezichten aan tafel vanavond.....
     
  12. lin80

    lin80 Fanatiek lid

    Apr 7, 2008
    2,798
    1
    0
    Zal wel wat meevallen. quiche kun je met bijna alles wel maken. En aangezien de smaken niet enorm verschillen met het originele recept komt het vast goed.
     

Share This Page