Ik heb een recept gekregen van iemand waar Quorn in moet. Nu heb ik dat net gekocht en lees ik het recept nog eens door.... Niet goed gelezen...er staat 'Quorn gehakt'...en ik heb van die tofu- achtige 'blokjes' gekocht. Daarnaast moeten er ook nog noten door, waarvan ik dus ook de verkeerde heb gekocht, maar dat lijkt me nog niet zo'n ramp.... Daarnaast gaat er groente en geitenkaas door... Wat denken jullie? Gewoon maken met die 'blokjes'. (heb ook geen tijd om nu nog naar de winkel te gaan.....) Of kan dit echt niet!?! (het gaat trouwens om een quiche...misschien handig om ook even te melden)
Gewoon doen! Eventueel de blokjes wat fijner maken. Maar ik vind het altijd erg lekker en eet het met vrijwel alles.
Quorn-gehakt heeft wel een iets andere structuur, maar qua smaak is het allebei vrij neutraal. Ik zou het inderdaad even in kleinere stukjes hakken
Kan prima met die blokjes hoor. Je kunt het qua textuur vergelijken met stukjes kip ipv gehakt, dus dat moet geen probleem zijn. Eet smakelijk!
O wat één super tip van het kleiner maken! En qua smaak maakt het dus niet héél veel uit?!? Bedankt!!
Ik zou ze niet kleiner maken, maar de blokjes er zo door heen doen. Maar ik hou zelf wel van een bite: als je het kleiner maakt moet je echt zoeken waar het gebleven is. Dus gewoon lekker lui het bakje er zo doorheen mikken
Ms. doe ik dat wel....kom anders ook een beetje in tijdnood....Haha! Ben benieuwd; Verkeerd 'vlees' verkeerde noten Mmmm.....Hopelijk niet al te sippe gezichten aan tafel vanavond.....
Zal wel wat meevallen. quiche kun je met bijna alles wel maken. En aangezien de smaken niet enorm verschillen met het originele recept komt het vast goed.