Ik wil ook even mijn taart showen als het mag... Ben er stiekem best trots op! Mijn prinsesje werd gister drie jaar, dus voor haar een prinsessentaart gemaakt. Ik vond het lastiger dan ik dacht!
ja lijkt mij ook heel lastig maar ik vind hem leuk geworden hoor en je prinses gaat het geweldig vinden!!
jaloers hahahaha ik krijg de taart zelf nog niet zo strak (oefening baard kunst? ) ik heb afgelopen week mn eertste uitstekertjes gehaald om te proberen hierbij mn hmmmm 5de taart met fondant en eertste keer boetseren bananenvulling met vleugje citroen dat het niet te zoet word en afgesmeerd met swiss merinque botercreme de schaapjes zijn gevuld met praline en zijn tevens lollies (popcake stokjes zitten dr aan) hij is nog wat nattig van lijm, ben net klaar onze lente taart
thnx! mn meis vind hm geweldig! met een rollertje die je bij xenos kan kopen een soort mini pizza snijder, zitten 3 verschillende wieltjes bij voor verschillende effecten 2 of 3 euro is ie eentje bovenaf, mama schaap heeft een parelketting met bloempje in haar papa schaap bloemen in de mond en haarkleur meisjes schaap bloemetjes in haar en jongentje pet op
Aaaaaahww wat SCHATTIG die schaapjes! Nu twijfel ik helemaal of ik wel een konijntje, vogeltje en uiltje op de taart van dochter moet doen...
@chilleke.... ik had een how to gezien van een basis schaapje maar niet de goeie middelen, daarvan was het lijfje een paasei versierd met icing, echt krullen van gemaakt, ik had nog wel kinderpaaseitjes..... alleen geen icing dus heb t erom heen geboetseerd met witte fondant
wat een leuke taart en die schaapjes wauw echt leuk zeg moet nog veel oefen zie ik wel hihi maar komt vast en zeker goed zie echt onwijs mooi taarten steeds voorbij komen
de taart is zeer geslaagd bij de kids helemaal happy met hun eigen schaap nah t is zeker de moeite waard dat ik t vaker ga doen, iemand alleen een tip voor mijn grootste frustratie hoe krijg je de taart zelf zo strak mogelijk bekleed, ipv botercreme had ik al swiss merinwue botercreme gemaakt dit was zeker een succes mbt strak afsmeren en opstijven
@ Musty, wat een supermooie taart! Complimenten! Ik wil nog 1 x vragen of iemand mij kan vertellen welke vulling lekker is bij de bastognekoekenvulling? Ik ga die taart dit weekend maken voor mijn zus/zwager. Liever geen vruchtenvulling en ze willen het liever niet te zoet. Hij is nogal van de koekjes, vandaar wil ik de bastognekoekenvulling voor 't eerst uitproberen, maar wat is nou lekker daarbij en toch vrij neutraal? (ik ga de bastognekoeken door botercreme doen)
@giebel.... misschien mokka creme? is ook makkelijk te maken en kan je zo zoet maken als je zelf wilt
Bekijk bijlage 319712 Zaterdag is het zo ver mijn meisje wordt 1, taart 1 is klaar, vulling is noga met slagroom, nootjes eruit gezeefd De 2e moet ik nog bekleden en het meptaartje bekleden, de cake pops nog door de smeltsnoep genoeg nog te doen dus