mon chou taart

Discussion in 'De lounge' started by mamav2boefies, Apr 30, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mamav2boefies

    mamav2boefies Fanatiek lid

    Dec 22, 2010
    1,158
    0
    36
    Iedereen maakt deze weer anders maar hoe maak jij de taart het lekkerst?
     
  2. G89

    G89 VIP lid

    Sep 18, 2008
    10,069
    1,303
    113
    Nederland
    De manier zoals het pak het omschrijft :D

    MonChou, slagroom en het pak van Dr oetker.
     
  3. Meijke

    Meijke Niet meer actief

    #3 Meijke, Apr 30, 2013
    Last edited by a moderator: Apr 30, 2013
    - 50 gram gesmolten boter (bodem)
    -250 gram verkruimelde San Fransisco koekjes (bodem)
    -halve pot kersenjam (bodem)
    -250ml slagroom (vulling)
    -200 gram monchou (vulling)
    -125 gram witte basterdsuiker (vulling)
    -pot kersen (topping)
    -taartina dr oetker (gelei)

    Bodem van San Fransiscokoekjes, boter en jam. Laten afkoelen.
    Slagroom, monchou en suiker stijf kloppen. Op de bodem scheppen.
    Pot kersen uit laten lekken (sap bewaren). Kersen over de monchou. Dan taartina volgens gebruiksaanwijzing aanmaken en over de kersen.

    Heerlijk!!
     
  4. Lilly156

    Lilly156 Fanatiek lid

    Dec 9, 2012
    1,698
    0
    0
    150 Gr. Gesmolten boter door pak verkruimelde bastognekoeken.
    150 Gr. Suiker mengen met 200gr monchou. 250 ml slagroom stijf kloppen en door monchou mengen.
    Mengsel op de bastognekoeken. Blik vlaaivulling kers erop. Klaar!!

    Niet aan te slepen hier met verjaardag. Mn de bodem van Bastogne wordt goed beoordeeld :)
     
  5. marloes80

    marloes80 VIP lid

    Aug 6, 2006
    22,025
    901
    113
    Sowieso met bastognekoeken en dan het liefst aardbeien boven op, verse natuurlijk!!!

    Zag van de week ook een recept met een bodem van stroopwafels. Ook eens proberen
     
  6. Sabrine1984

    Sabrine1984 Niet meer actief

    Zo maak ik m ook! Ipv kersen doe ik er aardbeien op. Heerlijk!!
     
  7. jols

    jols Bekend lid

    Dec 26, 2012
    681
    0
    0
    NULL
    NULL
    Zoals hierboven alleen.....

    Ik maak het altijd met een bodem van verkruimelde san Francisco koekjes en boter, ook lekker! Ik doe door de monchou ook altijd een kneepje verse citroen sap.
     
  8. fidel2010

    fidel2010 VIP lid

    Aug 26, 2010
    6,659
    212
    63
    Ohh lekker ik heb nog in de koelkast liggen dus eens proberen morgen

    ( fijn de bv haha ik mag blijven snoepen, val er teveel van af)
     
  9. EdelHertje

    EdelHertje Niet meer actief

    Pak van dr oetker.

    Topping van bananen schijfjes en kersen.
     
  10. MissXX

    MissXX Fanatiek lid

    Oct 9, 2011
    2,027
    0
    0
    Nijmegen
    Hier ook, groot succes altijd!
     

Share This Page