kan ik dit nu al snijden en morgen pas koken en eten? hoe bewaar je dit dan? domme vraag misschien haha
Ja hoor, doe dat ook wel eens gewoon in afgesloten pan/schaal zonder water in de koelkast zetten. Zo doe ik het dan altijd.
Als je de broccoli in een pan, onder water met de deksel erop zet gaat dat prima. Liefst met pan en al in de koelkast
Ik doe dat ook wel eens.. Gewoon snijden, en in de pan met wat water, deksel dr op en morgen koken Doe het met veel groenten wel, ook aardappels
Of snijden...dan in een zak en dan in de koelkast Maar dat hoeft natuurlijk niet perse. Je kunt het ook gesneden in een zak doen. En dan in een kast op op het aanracht.
thnx dames.. moet heel veel snijden dus 5 min is het niet voor mij.. thnx doe het in een pan met water. dankjewel
Geen water doen, dan gaan alle vitaminen in het water zitten. Je kan het ook beter stomen dan koken...en vergeet de stam niet mee te schillen en te stomen