Met shoarma inderdaad! Is ook lekker in een ovenschotel met zuurkool en aardappelpuree. Shoarma gewoon bakken in een koekenpan en er door doen, net als je met gebakken spekjes doet. Andere lekkere stamppot-variaties vind ik: Andijviestamppot met olijfjes, lente-ui en rode paprika Rucolastamppot met olijven en zongedroogde tomaatjes Bladspinaziestamppot met rode paprika en philadelhia roomkaas kruiden
Romige hutspot van smulweb, Daarbij bak de helft van de uien en maak je de stamppot aan met cremefraiche en een bouillonblokje. Wij eten er zelfgedraaide gehaktballen met jus bij. Heerlijk!! Of het recept van Shepards pie van smulweb (zie boodschappen topic)
Uien bakken ipv koken inderdaad, worden ze lekker zoet van. Als ik hutspot maak gebruik ik een recept met (zachte) geitenkaas en gembersiroop. Vegetarisch en verrukkelijk!
Wij doen er ook altijd bruine bonen door, heerlijk. Daarnaast worden de uien en wortelen even aangefruit in een klein beetje olie en daarna koken in groentebouillon met wat tijm en oregano bijgevoegd. Na het koken stampen en met wat kookvocht smeuig maken en dan smullen maar! Hmmm nu heb ik zin in hutspot.
Ik kook de uien niet, maar bak ze lekker zacht met een flinke hoeveelheid ketjap manis erdoor! Niet normaal hoeveel verschil dat al maakt!
Ik doe er altijd (kleine) blokjes jonge kaas doorheen. Heerlijk! (Mijn man verklaart me voor gek, haha)
Mijn man is inderdaad verzot op deze variant. Regelmatig krijg ik de vraag wanneer we die weer eens eten.
De uitjes aanbakken daarna wat extra boter erbij, water erbij en dan ketjap erbij en verder gaar laten stoven. Dat vinden wij lekker.
Bij de hutspot doe ik een zakje van de Silvo. Erg lekker! En van de week deze gemaakt omdat ik zelf de hutspot erg zat was Ovenschotel Met Winterpeen, Uien En Gehakt( Shephards Pie ) recept | Smulweb.nl