Wraps

Discussion in 'De lounge' started by minon, May 24, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. minon

    minon Niet meer actief

    Hoe maken jullie wraps?
    Heb in huis:
    Wraps, gehakt, mais, kidneybonen, pastasaus, tomatenpurree, geraspte kaas, komkommer, augurken en diverse sausjes (chilisaus etc) en prei en paprika
    De kleine eet ook met de pot mee maar krijgt krampjes van kidneybonen dus ideetjes en variaties zijn welkom
     
  2. PenK

    PenK VIP lid

    Jan 20, 2006
    6,275
    521
    113
    * Kipfilet in blokjes snijden
    * Rode ui fijn snijden
    * Paprika fijnsnijden

    Kipfilet bakken, daarna de ui en de paprika erbij.
    Zakje (of minder naar wens) burrito kruidenmix van Casa Fiesta erbij en evt. wat cashewnoten.

    Serveren met ger. kaas en creme fraiche.
     
  3. henkie24

    henkie24 Niet meer actief

    gehakt kruiden met peper en zout, cajunkruiden en evt beetje chilipoeder
    gehakt rullen samen met een uitje en wat prei en paprika
    blikje tomatenpuree en dan met sla en geraspte kaas
     
  4. PenK

    PenK VIP lid

    Jan 20, 2006
    6,275
    521
    113
    Oei, klinkt ook lekker zeg!
     
  5. minon

    minon Niet meer actief

    Dat klinkt lekker. Alleen de cajunkruiden heb ik niet volgens mij maar wel mexicaanse.
     
  6. Delta

    Delta Niet meer actief

    Het lekkerst vind ik;

    Kip bakken in kruiden, mais en evt kidney bonen erdoor.
    Op een wrap leggen, met ijsberg sla, creme fraiche en guacamole.
    Met kleine blokjes komkommer en tomaat erover is ook erg lekker.
     
  7. henkie24

    henkie24 Niet meer actief

    das ongeveer wel hetzelfde;)
     
  8. lilian79

    lilian79 Bekend lid

    Feb 28, 2013
    807
    0
    0
    alkmaar eo
    ook lekker om er zure room overheen te doen als je de wrap hebt gevuld....
     
  9. Marlous28

    Marlous28 Fanatiek lid

    May 5, 2010
    2,645
    0
    36
    Twente
    Een snel recept:
    gehakt of kip aanbakken
    deze pot erbij: HAK Bonenschotel Mexicaans met Mas
    wrap vullen en oprollen
    in een ovenschaal met geraspte kaas in de oven
    lekker met salsasaus, guacamole of zure room
     
  10. sjak

    sjak Niet meer actief

    Gehakt, maïs, bruine bonen, tomaten, Chili von carne kruiden.
    Koud erbij: sla, crème fraiche, rode (pittige) saus, geraspte kaas.
    En de Wraps natuurlijk.
     
  11. Babke

    Babke VIP lid

    Oct 24, 2011
    5,895
    4
    0
    Roosendaal
    vlees bakken met knoflook en cajunkruiden. Mais en kidneybonen erbij. Op de wrap zure room en guacamole en dan het vlees erbij. Dichtvouwen en smikkelen maar.
     
  12. minon

    minon Niet meer actief

    Heb heen combi ervan gemaakt:
    350 gram gehakt
    1 blikje crispy mais
    1 blikje kidneybonen
    1 blikje tomatenpurree (groot)
    2 kleine uien
    Verse prei en paprika. Bij elkaar 400 gram denk ik.
    Wat water, mexicaanse kruiden en beetje ketjap erbij en dan in de wraps. Voor mijn dochter zonder bonen en mais, klein beetje kruiden erbij. Was heerlijk!!
     
  13. mamavan5bengels

    mamavan5bengels Fanatiek lid

    Nov 21, 2010
    3,051
    2
    0
    Zelfstandige
    Amersfoort
    Ik eet wraps koud als lunch.

    Benodigdheden:

    Gerookte zalm, boursin, ijsbergsla, en beetje dille.
     
  14. Yummy

    Yummy Fanatiek lid

    Jan 7, 2011
    4,571
    8
    38
    Brabant
    Oh je moet het als een lasagne gaan maken, echt heerlijk!

    Dus laag vlees/groenten/bonen en daar tussen wat saus en zure room en dan een wrap. En zo bouw je dus een hele ovenschaal vol en dan wat kaas met zure room "on top". Even in de oven en dan eten. Heeeerlijk!
     
  15. angel229

    angel229 Niet meer actief

    Ik maak ze meestal uit een pakje
    Verder doe ik de wraps 10 minuten in de oven op 200 graden. Heerlijk!
     

Share This Page