Ik ben hachee aan het maken, ben nu zo ver dat hij moet gaan stoven voor 2-3 uur. Wat versta ik onder stoven? Moet 'ie bubbelen? Of juist niet? En ik heb inductie, op welke stand moet ie dan ongeveer? M'n moeder is op vakantie in de USA en ligt op bed gezien het tijdverschil. Anders had ik haar even gebeld
nee bubbelen niet. ik zet met stoven altijd op zn zachtst mogelijk, deksel erop en af en toe kijken, evt scheutje water erbij
Laagste stand is dan 1, maar die gebruik ik normaal gesproken om eten warm te houden. Is dat dan niet te laag??
Ik braadde het altijd aan op 7, dan verder met water en kruiden op 4.. Af en toe kijken en water toevoegen
Laag, net niet bubbelen, dus das ff zoeken. Probeer zo min mogelijk het deksel eraf te halen, dan doorbreek je de hitte cirkel en ontsnapt er veel vocht. Dat is zonde. Al het vocht wat weg is is weg, en met nieuw water koelt je vlees af, daar word het niet lekkerder van! Succes en eet smakelijk
Het mag net niet bubbelen. Dus als het bubbelt, steeds iets lager zetten totdat het net niet meer bubbelt
Of stoof het in oven. Pan heet maken op de kookplaat en dan op zo'n 120 graden in de oven. Brandt het ook niet aan. Ik stoof altijd in de oven.
Hier ook inductie en ons vuur gaat van 1 (heel zacht) tot 12 (hardst). Stoofvlees gaart hier op ongeveer 3 à 4.