Ik ga ze volgende week maken gewone cupcakes met aardbeienjam (flink aantal lepels jam door het beslag roeren kan ook. Heb ik pas gedaan en smaakt heerlijk!) banketbakkersroom, hazelnootpralinvulling (deleukstetaartenshop) en chocotaart. Normaal smeer ik die af met 1:1 botercreme daar ga ik nu dus ook pralinevulling door doen en dan royaler afsmeren. Ertussen viervruchtenjam. Die is net wat zuurder en vind dat heerlijk icm met zoet. Overigens bak ik met wolkencake ipv biscuit. Valt hier bij iedereen beter in de smaak. Jullie vonden het een leuk idee de cupcakes dus ik ben om en maak twee taarten (slagroomtaart erbij) en bak de dag ervoor cupcakes. Als ik over heb geef ik het de visite wel mee of vries het in. Hoe werkt dat trouwens? Kant en klare cupcakes invriezen?
Ik heb bij cakes in the city in rotterdam wel eens stroopwafelcupcakes geproefd, en snickercupcakes geproefd dat was zooooo lekker! Aardbeienjam door het beslag is een goed idee!
Hoi! Heeft er iemand een tip voor me met welk apparaatje ik een mooi parelrandje kan maken voor de afwerking van de onderkant van de verjaardagstaart van mijn dochter? Een direct linkje misschien? Wordt niet echt wijs van de websites... Alvast bedankt!
Ik lees altijd mee, maar toevallig laatst stroopwafelcupcakes gemaakt. Ik had kant en klaar mix van funcakes, maar die was erg lekker. Toefje botercreme met een beetje vanille en natuurlijk een stroopwafeltje. Dit was het resultaat:
Die heb ik wel eens bij de leukste taarten shop geproefd: Heerlijk Ik heb ook wel eens cupcakes gemaakt van Mix voor Bitterkoek Amaretto Cake van baksels van bientje. Ook zo vreselijk lekker.
Mijn verjaardagstaartje Vier morgen mijn verjaardag samen met mijn tweelingzus. Heb dit taartje voor ons gemaakt. Het is een chocolade biscuit gevuld met kokosvulling en chocolademouse