Gewoon thuis! Haal de aardappelen bij een tankstation in Duitsland. Verkopen eigen teelt. Heerlijke (ouderwetse) aardappel en overheerlijke frietjes!
Boffen wij even dat we in een grensdorp wonen,nog geen minuut verwijderd van het eerste Vlaamse frietkot!!
als je nog eens frieten eet in maasmechelen en aan die kanten moet je vragen voor zoete mayonaise, dat is de hollandse mayo
Mijn ouders stonden vroeger op de markt in R'dam. Ik heb in die jaren héél veel patat van Ladage gegeten. Heerlijk! Er stond in die tijd een imitatiekraam tegenover ons. Die lieten de aardappelen aan de kraam bezorgen vóórdat ze zelf gearriveerd waren. Ik heb meerdere malen gezien dat er honden op de zak pisten. Bij hun heb ik dus nooit een patatje gehaald...
Ja inderdaad.. Was gek op mayo bij m'n patat, maar nu laat ik het staan.. Lekkerste patat: Geen voorkeur waar, maar het lekkerste vind ik van die dikke, in een puntzak met een flinke klodder mayonaise, onder het afdak van een kraampje terwijl het giet van de regen.. Ben een rare.
die ken ik die is wel lekker, lang niet meer geweest daar. en dat klein kotje langs de weg als je van lanaken naar genk rijd
Gewoon zelf maken. En dan 2 keer bakken 1ste keer op 160 graden (wordt de aardappel gaar), wat af laten koelen (terwijl je b.v een kroket bakt) en dan de 2de keer op 180 graden zodat die krokant wordt. Wat betreft de mayo, in amerika smaakt die ontzettend naar mosterd (bleeeegh) Hier geen puntzakken, vind ik zo'n gesmeer, wil je je laaste patatje uit de zak pakken zit je tot je polsen onder de mayo.
Snackbar Op den dam in Terneuzen/Snackbar Snoopy in IJzendijke (van dezelfde eigenaar), maar dat zal wel flink uit de richting zijn voor de meesten