Had vorige x iets nieuws geprobeerd. Kruidenkaas, soort paturain idee, in stukjes gesneden, door de hamburgers zoals ik ze maak. Zoooo dat was een lekkere verassing hoor, van die gesmolten stukjes erdoor, hmmm.
Mijn recept voor 2 volwassenen en 2 kids 500 gram rundergehakt 1ei Verkruimelde cream crackers Knoflook Ketjap Zout peper Geraspte kaas Mosterd Fijn gesneden uitje Alles door elkaar en bakken maar En dan op een italiaanse bol met ketchup, mayo, augurk, extra uit, eventueel kaas, sla, tomaat. Hhhmmmmmm
Ooooh dat klinkt ook al zo belachelijk lekker! Die maak ik van de week ook nog een keer......bedankt!
Hoe zorgen jullie ervoor dat ze mooi plat blijven? Bij mij worden het altijd van die kleine dikkertjes
Goed gehakt gebruiken. Gehakt van de slager doet dat niet. Meestal zit er dan veel vet of vocht in het gehakt.
Oh echt? Goh, dan ga ik dat eens proberen idd. Ik gebruik altijd mager rundergehakt van de supermarkt.
Ik maak het altijd met mager rundergehakt Een geraspte ui 2 teentjes knoflook geperst Kerrie poeder Zout Peper Paprikapoeder Koriander Allemaal door elkaar kneden en dan bakken Ik neem ook altijd die hamburger broodjes met cheddar kaas dat is zooooo lekker!
Wij maken ze zelf ook hiervoor gebruik ik: - gemengd gehakt (500 gr) - teentje knoflook fijngehakt - halve ui fijngehakt -flinke scheut ketjap manis - klein scheutje soja saus - beetje sesamolie eroverheen gieten - zout - peper
En het word aangeraden om als je klaar bent met het maken van je burger ze goed koud in de pan moet doen. Ik weet niet of dat dé manier is, maar sindsdien vallen ze bij mij niet meer uit elkaar