Echt nog nooit van gehoord! Zowel de naam als het gerecht niet. Ik vraag het net aan mijn man en die kent het wel. Haha!
Ik heb nog nooit kapsalon gegeten, ik kon mij ook niet voorstellen dat iemand dat deed Gelukkig hebik al eten uit de vriezer gehaald anders zou ik het misschien wel willen proberen vandaag.
ik ben er gelukkig niet zo kapot van......mn man eet het weleens. ik heb het denk 3x op in heel mn leven. ik ben sowieso niet zo van de shoarma en donerzooi. meestal pak ik dan pizza of broodje gezond of Hawaii. maar zo 1x per jaar als je een paar pilskes ophed en dan zon vette bek dan lust ik het wel whahaha
Een diëtiste die zegt dat het relatief mager vlees is weet niet zo goed wat ze zegt. Sinds is geopereerd heb ik het nog een keer geprobeerd en ben er echt heel ziek van geweest zo vet. Wat ik nu wel eens doe is shoarma maken van kipfilet,erg lekker en mager! Maar zo heel af en toe moet toch kunnen als je het zo lekker vind,heb t touwens nooit geprobeerd zo'n kapsalon.
Bedankt voor jou topic... Net pannenkoeken gebakken maar krijg trek in jou kapsalon........ haha.. hier trouwens kapsalon met gebakken aardappelen... Jammie.
Agja, overal waar TE voor staat is sowieso niet goed. En Gijsje, ik werkte tijdelijk toen bij een shoarmatent waar ze dat deden. Was inderdaad goed te pruimen ja!
Gewoon maken van kip shoarma, zelfgemaakte knoflooksaus van yoghurt, magere kaas en ovenfriet. Scheelt je zo weer een heule hoop vet.
Weet je dat een big taste met een grote friet 2x saus en een choco milkshake 2500 calorieën is ? Dus dan valt een kapsalon nog mee
Ben ik ff blij dat ik niet weet/wist wat een kapsalon is . Maar serieus, die porties bij de snackbar zijn toch allemaal te groot? Ik eet ze 'altijd' zonder de patat! En kies bewust voor voor gekruide varianten als spareribs zodat ik met een minimale hoeveelheid aan saus toe kan en wil. Maar als ik ervoor ga, wel super kan genieten. Maar het is altijd een goede wake-up-call om de waarheid over de hoeveelheid calorieën en gezondheidseffecten te kennen. Dan kun je beter kiezen waarbij je je wel laat gaan en waar niet! (ps. ik ken het genot van veel eten hoor (yum yum, vooral als je niet helemaal happy bent ), maar helaas ook de nare effecten van overgewicht. Nu blij met maat 36 en een 'S', en behoorlijk streng voor mezelf om niet terug te vallen)
Ik ben begin jaren '90 een keer in Turkije geweest, en snap helemaal wat je bedoelt. Wat een verschil daar, ik genoot er daar van en hier nog steeds niet, met een enkele uitzondering van de Doner in A'dam noord vlakbij de toenmalige woning van een vriendin van me.
Ik word spontaan misselijk van het idee van kapsalon en heb ook nooit genoten van shoarma/döner. Alleen in Turkije inderdaad, in Istanbul heb ik echt goede döner gegeten. Hier smaakt dat vlees gewoon oud. Ik kan er niet eens tegen, darmen slaan op hol. Ook van gefrituurde dingen trouwens, lekker makkelijk.
Idd in istanbul een broodje gehaald bij echt een originele donerzaak. Daar betaalde je per 50gram vlees ofzo, hoeveel je erop wilde hebben. Nou dat is is inderdaad niet te vergelijken met hier met die fabrieksrollen van gepureerd vlees.
Geen kapsalon hier.. Maar wel shoarma met paprika en champignons besteld ( oh incl hun zelfgemaakte knoflooksaus en uiensaus )