De tandoori tilapiafilet heb ik wel eens gegeten, maar vond t persoonlijk erg flauw. Heb er zelf wat extra kruiden aan toegevoegd.
vind zoizo de meeste wereldgerechten niet super, flauw, saai je kan beter zelf maken, meeste is niet eens zo moeilijk als je denkt. En echt heel goed is het niet voor je... Als je nr WW kijkt, heeft een wereldgerecht echt meeeeeeeeegaaaaa veel punten.
Als je gewend bent vers te koken, dus zonder allerlei rare toevoegingen van e-nummers e.d. dan smaken deze pakjes nergens meer naar. Vind er dus eigenlijk niks aan. Bovendien vind ik de smaak "te Nederlands".
Beetje A la stamppot.... Niet te moeilijk van smaak. En het werkt.. Want het wordt bijzonder goed verkocht. En nadat ik dit ooit last komt tilapia ook niet zo snel meer onze keuken in ook trouwens. Pangasius en Tilapia: weet wat je eet. | Vitalis Natuurgeneeswijzen
Ik vond ze ideaal toen ik net leerde koken, maar heb nu meer behoefte om vers te koken. Dus ze waren wel oké, tijdelijk.
Sesamkip viel mij erg tegen, 1x en niet meer hier zo. Andere heb ik niet gehad, klinkt mij niet zo lekker
Ik vond de sesamkip wel erg lekker, maar het is een zooitje om het te maken Mijn favoriet blijven de Chappati's, waarom ze die uit het assortiment hebben gehaald blijft mij een raadsel..
Hier zijn die nog volop verkrijgbaar hoor ^^ Vorige week nog gegeten, is ook hier 1 van de favorieten (burritos op 1 )
Ik vond die sesamkip erg lekker! Kip weidt lekker krokant en de tomatenchutney is ook erg lekker. Ben zelf niet helemaal weg van die tabouleh.....
Eens, echt niet te freten. Begrijp niet dat mensen vrijwillig van die zooi naar binnen willen werken. Is hier niet eens te koop gelukkig, echt alleen maar goed en vers eten gelukkig!
Hmm wat betreft durum/couscous... Dat kun je echt op zoooo veel manieren klaar maken en is heerlijk! Is echt zonde als je dat nu niet meer zou eten omdat het niet meer in een knorr pakje zit Wij eten het echt vaak... En meestal... Maak ik gekruide gehaktballetjes (Mexicaans of Turks gekruid.. Lekker pittig vooral) die bak ik dan met paprika, champignonnetjes en ananas of perzik (uit blik meestal) De couscous maak ik dan met een beetje sap van het fruit door het water en ik gooi er een hand gesneden gedroogde abrikozen of rozijnen doorheen. Altijd garant voor smullen Manlief schept er vaak nog wat gebrande sambal door... Maar dochterlief eet het juist liefst zonder sambal. En wat ook erg lekker is is de couscous eerst bakken in olie met knoflook voordat je het laat wellen. Wel voorzichtig want het is gloeiend heet na het bakken.. Daar vergis je je makkelijk in merkte ik
Hmm ik heb meestal (heel slecht ik weet het) de zakjes Mexicaanse kruiden uit de winkel... (Old el paso? Of soms die van Stegeman met minder zout. Maar onze bus is op en ik zie ze niet meer in de winkel ) Of een zakje kofte kruiden van de lokale Turkse winkel Die hebben verschillende merken maar die in merkloos zelf-geniet zakje bij de slagerij zijn het lekkerst. Geen idee dus wat er in zit. Wij vinden het vooral lekker als de balletjes beetje pikant/pittig zijn... Omdat de rest vrij zoet is zegmaar. Wellicht zijn er meer lekkere opties dus
vroeger vond ik ze wel ok die pakjes toen man en ik nog samen waren. nu heb ik ze nooit meer. kook vaker vers
Haha, maar in Azie barsten de winkels ook van de bumbu's, da's natuurlijk hetzelfde idee. Ik vind Wereldgerechten ook niet echt werelds, en vaak zijn de dingen zonder heel veel extra moeite ook gewoon zo te maken. Als je bijvoorbeeld krokante sesamkip wilt, doe dan een lepel bloem en een lepel maizena in een stevige plastic zak, doe er kruiden (peper en zout, of wat je maar lekker vindt, kerrie, paprikapoeder, chilipoeder, bouillonpoeder) en als je sesamkip wilt een lepel sesamzaadjes in. Doe er dan stukje bij beetje stukken kip (filet, reepjes, blokjes, kan ook vleugeltjes of pootjes) in, houdt de zak dicht en schudt zodat al het vlees met meel en kruiden bedekt is. Leg dat op een ingevet bakblik en spuit er met een verstuiver olie over en bak het in de oven. Of bak de stukken gaar in de koekenpan. Tomatenchutney, ook erg simpel. Mooi rijpe tomaat in blokjes snijden, wat gesnipperde uit erbij, balsamico, peper en zout. Kun je rauw eten (salsastijl) of even opkoken, en dan kun je er nog rozijntjes of zo door doen. Als je kook kun je ook bliktomaten nemen. Volgens mij heb je in Trouw elke zaterdag een kookrubriek waar een pakjesgerecht wordt uitgeplozen en dan wordt uitgelegd hoe je het heel gemakkelijk zelf maakt.