Hoe maak ik kipspiesjes?

Discussie in 'De lounge' gestart door chantal26, 27 jul 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. chantal26

    chantal26 Fanatiek lid

    25 jun 2007
    4.181
    0
    36
    Hoi allemaal

    Ik wil graag zelf kipspiesjes maken voor de verjaardag van onze dochter morgen.
    Alleen moet ik nu eerst de kip in stukjes bakken en dan aan de stokjes doen.
    Of eerst aan de stokjes doen en dan bakken?
     
  2. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    Kip aan stokjes doen en dan op de grill of bbq.
     
  3. flipflop

    flipflop Fanatiek lid

    4 dec 2010
    3.250
    1.009
    113
    Zuid-Holland
    eerst op de stokjes doen en dan bakken
     
  4. Islah

    Islah Niet meer actief

    Wel eerst de stokjes in water laten weken.
     
  5. Rozeroos

    Rozeroos Niet meer actief

    Vergeet niet de stokjes eerst een poos in het water te zetten.
     
  6. Rozeroos

    Rozeroos Niet meer actief

    sorry dubbel
     
  7. flipflop

    flipflop Fanatiek lid

    4 dec 2010
    3.250
    1.009
    113
    Zuid-Holland
    bij de bbq wel nodig, maar niet als je ze gewoon in de koekenpan of grill pan bakt
     
  8. Emma86

    Emma86 VIP lid

    25 jun 2012
    5.281
    2.232
    113
    Vrouw
    Nederland
    Toevallig deze week nog gedaan. We hadden de kipstukjes alleen eerst in de ketjap marinade gelegd (Conimex) en daarna aan de stokjes en toen buiten op de bbq. Jammie.
     
  9. chantal26

    chantal26 Fanatiek lid

    25 jun 2007
    4.181
    0
    36
    Ik bak ze in de pan :)
     
  10. Romy1979

    Romy1979 Niet meer actief

    Als je ze zelf marineert dan kun je dat t beste vanavond al doen. Paar gaatjes in de kipstukjes prikken, dan trekt de smaak er goed in.

    Ik marineer met honing, soyasaus, knoflook en wokolie. Is zo lekker!
     
  11. mammievan2

    mammievan2 Fanatiek lid

    31 mrt 2012
    1.207
    0
    36
    Eerst prikkers in het water leggen anders gaan ze splijten tijdens het kip er op dorn
     
  12. mamavanJenA

    mamavanJenA Actief lid

    9 dec 2010
    433
    0
    0

    wat zijn je verhoudingen :D
    en doe jij ze ook in die marinade de stokjes leggen of de stokjes gewoon in water
     
  13. suzy83

    suzy83 Fanatiek lid

    20 okt 2009
    1.556
    0
    36
    NULL
    NULL
    Ik marineer de blokjes eerst een paar uur in ketjap, knoflook, fijn gesneden uitje en beetje suiker... En dan aan de stokjes en even in de oven...
     
  14. chantal26

    chantal26 Fanatiek lid

    25 jun 2007
    4.181
    0
    36
    De kip was al gekruid. Ik heb kleine kipspiesjes gemaakt.
    Ik ben al bijna klaar.:D
     

Deel Deze Pagina