Hier ook! Ideaal! Enige nadeel is dat de hele familie die ook wilt en dat we ontzettend veel van die potten mee moeten nemen als we op vakantie zijn geweest.
Laika ik kan het hier in de stad ook bij de Surinaamse toko krijgen, alleen wel stuk duurder dan op CuraƧao.. Grote pot, 5 euro ofzo, daar betaal ik 6 gulden.. Mijn mams gebruikt het nu trouwens ook door ons, hihi..
@Eylem, nog bedankt voor het recept van de Lahmacun! We hebben gesmuld... Ok, wel op zn hollands afgemaakt met kaas, sla en saus, maar ook zonder was het heerlijk!
Ik zat net naar 24 kitchen te kijken, was Jamie Oliver mij 10 kilo aan het aanpraten. Morgen gaan wij bbqen, en ik ga dit sowieso maken: moroccan-style lamb burgers | Jamie Oliver | Food | Jamie Oliver (UK) Man, wat heb ik een honger.
hier gister lekker snijboontjes, ui, en kastanje champignons gebakken in royaal zout en peper en op het einde 2 teentjes knoflook en ontvelde tomaat...nou heerlijk.. voor de liefhebber met een lepeltje sambal erdoor...
Kan je gebakken banaan alleen met bakbanaan maken? Kan ze hiet in mijn omgeving nergens vinden! En wat is nu de makkelijkste manier om te maken? Kan niet frituren, heb ik nog nooit gedaan dus heb daar echt 'een duidelijke uitleg' bij nodig... En het lijkt me zo lekker. De Surinaamse bami, met boontjes ipv kousenband (nergens te krijgen in de buurt, hebben ook geen markt op mijn vrije dag) kip en zuurgoed heeft zelfs mijn mijn dochter van 1 jaar en 1 maand gegeten (beetje aangepaste versie) maar ze at het smakelijk op!