weet jij lekker bloemkoolovenschotel recept???? Ik vind dat sausje van maggi altijd zo lekker! Dus als je iets hebt van het kan evenaren
Uhm even denken: Brood cake/gebak etc soep sauzen wasmiddel shampoo handzeep jam chocopasta pindakaas salades voor op brood broodspreads pesto's eigenlijk alles in de keuken maak ik zelf Verder maak ik graag knuffels/speelgoed voor de kinderen, van wol of van vilt, en maak ik graag dingetjes voor onze natuurtafel. Oh en ik heb een boekje gekocht voor zelf babykleertjes maken Maar of dat me gaat lukken hehehe
Leuk dit topic! Ik maak zelf: Brood Kook altijd zonder zakjes Ik weck veel vlees, groente, fruit, sauzen, jams, chutneys, sambal enz. Taarten, cakes, koekjes en ander gebak Kweek zelf groente/fruit in de tuin, ook swinters waarvan ik weer veel inmaak/weck Af en toe kleding voor de kleintjes, wegens tijdgebrek niet zo vaak als ik zou willen Ik maak vast nog wel meer dingen zelf waar ik nu even niet op kom. Ik klus ook graag zelf. Wasmiddel heb ik eens zelf gemaakt en vond het waardeloos, ik kreeg er niks goed mee schoon en ik houd toch ook wel van een frisse was geur.
Ik wil ook nog leren haken en breien, vooral speelgoed kun je gaaf haken! Wauw! Denk dat onze kinderen later ook wat zelfgemaakte speeltjes krijgen En mam1991, ik lust geen bloemkool hahaha dus daar ken ik geen lekkere sausjes voor plus dat wij amper van dat soort sausjes eten, en anders toch echt uit een zakje van maggi
Oh zou ik bijna vergeten, mijn trots hahaha Ik maak zelf raw vegan gebak/taart, chocola en bonbons Gezond en zooooo lekker
Geen ervaring mee maar weet wel dat je bloem vindt zonder gluten. Bij mij was de glutentest gelukkig negatief anders had ik het je wel kunnen vertellen. Wat maken er hier een aantal veel zelf zeg! Dat krijg ik allemaal niet klaar. Nu, heb er ook gewoon de tijd niet voor. Ik maak zelf: - bolognaisesaus voor spaghetti - soep - worstenbroodjes met gehakt - avondeten ook wel bijna altijd, soms eens een frietje halen bij de frituur Qua bakken zit ik met het probleem dat ik een 15 jaar oude combi-microgolf heb waardoor dat ik bijv. pizza 5x moet draaien wil ik vermijden dat hij zwart wordt. Dus kijk heel hard uit naar onze nieuwe keuken binnen een paar jaren zodat ik ook kan bakken. Voor de rest maak ik dan nog zelf wenskaarten (zie link in m'n handtekening ) voor mezelf en ondertussen ook voor anderen.
Hier ervaring met het bakken van glutenvrij brood, wel met de broodbakmachine. Ik moet eerlijk zeggen dat het best lastig is om een fatsoenlijk brood te krijgen. Ik weet niet meer precies hoe het zit, want ik bak het nu alweer een tijdje niet meer. Maar bij glutenvrij meel mist er iets waardoor het brood niet goed aan elkaar blijft zeg maar, het wordt ontzettend kruimelig. Er is wel iets te koop (fibrehusk) waarmee het brood beter zou moeten binden. Op internet is er wel het een en ander over te vinden. Er bestaan broodbakmachines die een glutenvrij programma erop hebben zitten en anders wordt aangeraden om het programma voor frans brood te nemen. Het is in ieder geval goed uitproberen totdat je een fatsoenlijk brood hebt. Ik heb hier al broden gehad die net plastic leken, naar kaas smaakten, of uit elkaar vielen als je er alleen al naar keek. Maar gelukkig toch ook wel geslaagde broden gehad en dat smaakte dan prima. Succes met uitproberen in ieder geval. Mocht je nog vragen hebben dan kan je pb-en.
Ik maak trouwens ook zelf bepaalde soorten broodbeleg. Veel dingen zijn makkelijk zelf te maken: kip-, rund- of vegetarische kookworst, roomkaas, pindakaas, bebogeen, chocoladepasta, tapenade, etc.
kon pas nu kijken, Mijn broodmachine heeft een stand voor glutenvrij brood en glutenvrij meel kan je ook kopen dus denk dat het wel moet lukken om zelf te bakken
Maak op dit moment even niet zoveel zelf, nog beetje druk met de baby, maar door de bank genomen maak ik veel dingen zelf. Wasmiddel maken is trouwens helemaal niet veel werk hoor.
De verjaardagstaarten voor mijn kinderen Eten, bijna alles (wij eten zelden pakjes, potjes, zakjes etc)
Eten: bijna alles zelf. En ik ben dol op mijn zelfgemaakte appel/rabarber compote. Die maak ik tegenwoordig gewoon vers, heb rabarber in de tun staan en een appelboom. Terwijl de aardappels koken kun e al een compote maken....heerlijk En lekker ouderwets fruit inmaken en jam maken.
Hoe maak je dat soort dingen zelf dan? Daar ben ik wel benieuwd naar! Ik maak eigenlijk alleen af en toe soep,appelflappen en satésaus..
Ik maak zelf taarten en cupcakes van fondant voor de verjaardag van mijn dochter en mezelf. Mijn vriend houd hier niet van dus daar maak ik dan andere taarten voor. Heb een keer een opdracht gekregen van mijn broer om een taart te maken voor de bruiloft en een keer cupcakes voor een collega. Ons fotoalbum/Hobby Verder maak ik speelgoed eten van vilt waar mijn dochter mee kan spelen in haar keukentje. Ons fotoalbum/Hobby/IMAG0333 Daarnaast vind ik het heerlijk om lekker te koken zonder pakjes dus zelf sauzen maken of soep.
Vruchtensappen, jam, koekjes, zeep, manden... Voornamelijk wanneer ik zin heb. Eten kook ik voornamelijk zonder pakjes.