Vandaag broodje knakworst en morgen een giga lasagne maken voor de hele familie Inclusief ciabatta, allemaal lekkere groenten, bechamelsaus, mozzarella en kaas. Nu al zin in
lekker!! Bij mij is lasagne altijd zo standaard uit een pakkie met kaas heb je een receptje voor me?!
Jawel hoor en net zo makkelijk als uit een pakje! Nodig: - 2 uien - 3 knoflook (of minder/meer natuurlijk) - 1 kg gehakt - pakje lasagnebladen (Verdi of normaal) - 1 paprika - 350 gram spinazie - bakje champignons - 1 courgette - 1 pakje frito van Heinz - 2 pakjes passata di pomodori (bijvoorbeeld kruiden) - 2 bollen mozarrela - zakje geraspte kaas - eventueel een gegrilde aubergine in blokjes gesneden, maar dan moet je maar net zin hebben dat ding eerst te ontvochten, vervolgens te grillen etc... 9 vd 10 keer gebruik ik hem niet. Ui, knoflook en paprika ff aanbakken, vervolgens gehakt eruit en als het gehakt rul gebakken is: alle vet eruit scheppen. Overige groente toevoegen en de frito + passata. Eventueel naar smaak nog Italiaanse kruiden/zout/peper toevoegen. Eventjes laten sudderen zodat het meeste vocht eruit gaat en je een mooie stevige saus overhoudt. Je kan er eventueel een lepel suiker bij doen voor de smaak, geloof mij, dat is echt een smaak oppepper. Vervolgens gewoon de lasagne opbouwen hoe je normaal zou doen, de bovenste laag de mozzarella toevoegen (in plakjes) en dan een laagje kaas. Oven in voor 30 a 35 minuten en klaar ben je Dit is trouwens wel een recept voor een behoorlijke lasagne haha, maar dit kook ik dus ook altijd voor de hele familie Je kan met de helft ook een prima lasagne maken
eet je vissticks met jus dan? Of? Ik volg het niet. Wij eten nooit jus dus ik ben er ook geen expert in