spruitjes lekker maken

Discussie in 'De lounge' gestart door Sjoon, 27 aug 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Esvre

    Esvre Actief lid

    28 dec 2011
    252
    1
    18
    NULL
    NULL
    Volgens mijn moeder moet je een geschilde aardappel in de pan mee laten koken. Die haalt het bittere van de smaak een beetje weg waardoor de smaak van de spruitjes zekf wat zachter is. Het is ernstig aan te raden die aardappel direct weg te gooien en zeker NIET te eten ;):D
     
  2. Sjoon

    Sjoon Fanatiek lid

    haha, :)
     
  3. Kat1981

    Kat1981 Fanatiek lid

    7 dec 2009
    1.915
    1.667
    113
    Geschiedenisactrice in een museum
    Brabant
    Hmmm, heerlijk, ik krijg er honger van!

    Ik haal altijd het kontje eraf, geen kruisje in snijden en als de buitenste blaadjes me niet aanstaan, haal ik die eraf.
    Even kort voorkoken in water zonder zout
    En dan lekker in de pan bakken met stukjes ontbijtspek of katenspek en knoflook.

    Hier vreten we er alledrie onze vingers bij op, Harley nog niet, die mag ze nog niet hebben.;)
     
  4. PenF

    PenF VIP lid

    20 aug 2009
    8.387
    2.241
    113
    Vrouw
    Coach
    Dordrecht
    Ik maak altijd een stamppot met aardappels, gekookte spruitjes, bospaddenstoelen (gebakken met knoflook en spekjes) en Parmezaanse kaas.
    Echt heerlijk!
     

Deel Deze Pagina