die site is sowieso wel handig, staan veel kortinscoupons ook op, bijvoorbeeld als je een keer gaat stadten en je wilt even wat gaan eten bij la place ofzo, dan kan het lonen om daar even op te kijken
Ik zag het ja. Ik moet zeggen dat ik het meeste ook wel in de bus krijg. Maar goed wist niet of iedereen het kende.
ik kende het niet. Heb een nee-nee-sticker dus ik krijg geen kortingscoupons, helaas Maarja, ik zit ook niet te wachten op al dat papier
Ik hou altijd wel van gratis. Zijn meestal luxe producten die ik niet kan betalen en dat is dan best een keer leuk toch. Ze mailen maar en post knikker ik zo bij het oud papier geen last van.
Doen jullie ook mee aan de actie van de C1000, sparen voor een boodschappenpakket? Ik heb elke keer maar voor 7 euro boodschappen... echt balen!
Nijntje: Ja ik moet er misschien toch eens aan beginnen. Is toch een leuk extraatje. Bolkje: Geen c1000 hier helaas Bij de plus red ik het nooit met het boodschappenpakket als ze die al hebben.
Ja ik ben ook aan het sparen maar ik weet gewoon dat wij de kaart niet vol krijgen, dat moet je volgens mij wel voor 70 euro in de week aan boodschappen doen en dat redden we lang niet :x
Nee, wij ook niet.... Ik had het nog helemaal niet zo omgerekend Als ik al zegels heb, dan geef ik ze sowieso aan mijn moeder, die spaart ze wel. En zal ze vast ook wel weer van andere buren krijgen die ze niet sparen... Sowieso zit er weinig bij wat wij normaal gesproken gebruiken, maarja, het is toch mooi meegenomen... Ik was trouwens net heel erg in de verleiding om mijn man patat te laten halen. Maar gelukkig kwam ik op tijd tot bezinning en eten we gewoon onze prak straks
Ik krijg dan vaak de zegels van mn moeder van de plus dan gaat het hard. Als ze week hebben met dubbele zegels dan vul ik mn voorraad een beetje aan. Ik doe alle boodschappen bij de plus dan gaat het sneller natuurlijk. Als ik boodschappen moet doen voor klanten van de boot hou ik die zegels ook zelf natuurlijk als ze ze niet willen Bij de handdoeken laatst was er een vrouw die de zegels niet spaarde en 180 euro afrekende. Dat waren dus 32 zegels haha bijna boekje vol
Ik heb nog een lekker, snel en goedkoop recept die ik met jullie wil delen! Aardappelpreisoep (3/4 personen) -3 grote aardappels -2 stronken prei -2 uien -Knoflook naar smaak. Ik nam er 4, maar de volgende keer doe ik er 6 -Ongeveer een liter bouillon. De uien en knoflook in de oven laten poffen. Zo zijn ze lekker zoet van smaak en is de pittigheid eruit. Oven op 200 graden voor een minuut of 15/20. De prei doormidden snijden, wassen en dan snijden. Die met een beetje olie aanbakken. Als de prei een beetje glazig ziet doe je de bouillon erdoor. Samen met de aardappels, die je al in stukjes hebt gesneden. (hoe kleiner je die snijd, des te sneller zijn de gaar) Als de aardappels gaar zijn doe je de gepofte ui en knoflook erbij. Dan alles pureren met de staafmixer. Lekker met eens stokbroodje en zelfgemaakte kruidenboter en een zelfgemaakte aardappelsalade.
Klinkt lekker. Hoe doe je de uien in de oven. Heel of in stukjes? En wat voor bouillon gebruikte jij? En heeft er iemand ook nog een lekker budget recept voor huzarensalade? Gewoon voor als ik wat aardappels over heb.
Huzarensalade Gekookte aardappels Ham in reepjes gesneden, gewoon de vleeswaren Augurkjes zoetzuur Uitjes zoetzuur Flinke scheo mayonaise, of halvanaise en alles door elkaar mengen. Ik moet zeggen ik zie graag wat ik eet, dus maak er geen gladde smurrie van Hier doen we dan een eitje bij, tomaatjes komkommer of wat je wilt, met een stokbrood je.....
Het kan met kippenbouillon, dat heb ik gedaan, was erg lekker. Maar als je het vegetarisch wil houden kun je ook groentebouillon gebruiken. De ui gaat heel de oven in en ongepeld, net als de knoflook. Je kan ze gewoon als ze uit de oven komen (en wat af zijn gekoeld) uit hun schilletje drukken.
Wij maken huzarenslaatje exact hetzelfde maar dan met lunchworst (de goedkope variant van smac) als je wat frissere smaak eraan wilt kun je ook dat water van de augurken een scheut erbij doen Eventueel komkommer tomaat gekookt eitje en wat worteltjes erbij. Ook heerlijk voor op een toastje Eiersade maak ik als volgt: Gekookte eieren prakken met een vork Curry en fritesaus erdoor Aromat naar smaak Augurk fijn snipperen, droogdeppen (anders is volgende dag heel waterig) en erdoor mengen.