Vraagje over slagroomsoesjestoren

Discussie in 'De lounge' gestart door miepje77, 12 okt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    25 mei 2008
    1.881
    448
    83
    Hallo meiden,

    Ik wil voor morgen een toren van slagroomsoesjes maken. Het zijn gewoon kant en klare soesjes uit de vriezer. Ik ga ze vastzetten en decoreren met glazuur. Daarna nog wat versiersels erop. Kan ik dit een dag van te voren al doen, of moet dit echt op de dag zelf? Wie heeft er ervaring mee?
    Bedankt alvast voor reacties.

    Groetjes
     
  2. Lentekriebel

    Lentekriebel Fanatiek lid

    11 sep 2011
    1.384
    0
    0
    Geen ervaring, maar ik zou het juist een dag/avond van tevoren doen met bevroren soesjes. Niets is irritanter dan het eten van soesjes die nog half bevroren zijn.
    Na het maken wel weer goed koud wegzetten...
     
  3. minon

    minon Niet meer actief

    Ik zou ze gewoon smorgens vroeg uithalen en allemaal apart leggen zegmaar dan zijn ze zo ontdooit. Het blijft slagroom en als de toren te groot is voor je koelkast is dat niet echt fris.
     
  4. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    25 mei 2008
    1.881
    448
    83
    Ben juist bang dat als ik het bevroren ga klaarmaken, dat het glazuur dan gaat druipen , tijdens het ontdooien.
     
  5. miepje77

    miepje77 Fanatiek lid

    25 mei 2008
    1.881
    448
    83
    Koel houden is geen probleem. Kan de toren wel kwijt.
     

Deel Deze Pagina