Hallo, Sinds kort ben ik er verslaaft aan Maar ik vind er nooit z'on lekker slagroom bij... Veel slagrooms worden gelijk zo slapjes. Wie heeft dé tip? Groetjes Rojîn
Ben niet echt een keukenprinses... Is het makkelijk te maken? En kun je extra maken voor in de koelkast?
Versgeklopte slagroom natuurlijk... Eventueel een beetje klopfix erdoor, dan blijft het wat steviger.
Haha, handig hè! Ik gebruik nooit geen klopfix, dan blijft t prima hoor Waarschijnlijk is t ook binnen no time op, zooo lekker! Haha
net als eerder is gezegd, verse slagroom! met een beetje vanillesuiker(liefst verse) en klopfix (is trouwens hetzelfde als klopklop)
klopfix gebruik ik nooit daar KUN je schilfertjes van in de slagroom krijgen. ik haal altijd een bus voor op de chocomel, volgens mij van campina staat in het koelvak is niet heel erg duur en heet iets van stevige slagroom ofzo. in elk geval is het heel stevig en word het geen plupsje. voordeel vind ik van een bus is dat je het wat langer kan bewaren dan verse
Klopfix is goor. Mascarpone is lekkerrrrr! Slagroom opkloppen en dan mascarpone erdoor. Superlekker en heel stevig. Enne voor slagroom kloppen hoef je geen keukenprinses te zijn, dat kan elke idioot met een mixer .