Ik weet dat draadjesvlees rundvlees is maar welke? Runderlappen? Bieflappen? Wie o wie kan het mij vertellen? Ik ben anders bang dat ik de verkeerde meeneem..
Draadjesvlees is meerdere soorten vlees eigenlijk. Je kunt kiezen voor een riblap als je van een beetje vet er doorheen houdt, wil je magerder dan kun je kiezen voor een stooflapje. Ook is sucade nog een mogelijkheid, de sucade geeft een specifieke smaak.
Runder- of sucadelappen inderdaad. Geen bieflappen in ieder geval. Dat is om te bakken. Heel lekker met shi take en oesterzwammen trouwens!
Dat is geen draadjesvlees, is namelijk geen rundvlees en hoeft niet een hele middag te sudderen, maar is met een kwartier klaar.
Ik pak vaak runderpoulet, of riblappen of soepvlees. eerst soep van trekken en daarna zuurvlees van maken <3
hier noemen we het "stoofvlees"en het beste is van endvogel(wat dat dan ook betekend=wel rundvlees hoor )
Draadjesvlees staat voor rundvlees. Dus tuurlijk kun je het lang laten staan zodat het extreem mals wordt, maar dan krijg je nog geen draadjesvlees
heb ook altijd riblappen halve dag opstaan lekker laten stoven met laurier blaadjes en wat water heerlijk en ik heb altijd echte draadjes vlees gebruik nog meer kruiden heerlijk
Riblappen, braadlappen, sukadelappen, stooflappen. Stooflappen duurt erg lang. Momenteel een Irish stew in de oven staan *yum*