Gister grote pan macaroni gemaakt. Gehakt, spekjes, groente erin. Groot deel al ingevroren maar had nog over voor vandaag. Kom ik vanmorge beneden, staat mn pan met macaroni nog doodleuk op t aanrecht...! Ik gooi t normaal gewoon weg als ik iets niet in de koelkast heb gezet. Maar dit is een pan vol. Zonde!! Is het nog te eten??
ooh zonde. Ik heb het soms ook weleens. Ben het dan vergeten in de koelkast te zetten. Ik eet het eerlijk gezegd dan niet meer, vind het dan echt uitgedroogd.
Misschien ben ik een zeikerd dan maar ik zou het niet meer eten... Vooral omdat er gehakt in zit wat best een gevoellig product is. Maar misschien zit het tussen mn oren hoor!
Dat overkomt mij ook regelmatig en dan heb ik het klaargezet om in te vriezen. Ik vries het alsnog in en heb nog nooit last gehad als ik het ontdooide. Ik zou het dus gewoon eten, maar wel nu in de koelkast zetten.
ik zou het ook nog eten nu lekker in de koelkast en eruit halen als je gaat eten kan makkelijk hoor het is nu niet zomer
Ik eet dat nog gewoon, bij mij blijft het vaker oo het aanrecht staan dan in de koelkast maar smaakt altijd prima. Doe er wel altijd een deksel op
Hihi, hier idem met een pan soep! Stond ook nog op het aanrecht! Heb em in de koelkast gezet en warm et vanavond gewoon weer op hoor! Eetsmakelijk
Ik heb t idd meteen in de koelkast gezet. Macaroni zit in een gesloten pan, niet uitgedroogd of vreemd luchtje. Normaal zou ik t dus echt meteen de prullenbak in doen maar vind t zo zonde kunnen er nog makkelijk van eten met zn 4en
Ik zou het ook gewoon lekker op eten wel even goed ruiken na het opwarmen. Hier gebeurd het ook wel eens en we leven allemaal nog!!
Als het er nog goed uit ziet en niet gek ruikt zou ik het gewoon lekker opeten. Bij vlees wat nog niet gebakken is zou ik het dan weer niet doen. Smakelijk!
Ik zou het niet meer eten, maar ik ben altijd wel snel een beetje meutig met eten en houdbaarheidsdata.
ik normaal dus ook. brood ligt hier max 2dagen. pakken drinken gaan na 4dagen ook de gootsteen in. kaas ligt max een week in de koelkast. ben als de dood voor schimmel oid. ik gooi het dus normaal ook zonder te denken zo de prullenbak in maar vind een grote pan vol weer zonde. vandaar dat ik hier ff mening vraag hubby vind namelijk dat het ook prima kan en ik overdrijf altijd volgens hem
Van Rob Geus mag je het zeker niet meer eten vanwege bacteriegroei. Die zullen er vast inzitten, maar ik ben niet zo gevoelig voor voedselvergiftiging, dus ik zou het zeker nog eten.