Ik wil voor morgenochtend een aantal pannenkoeken bakken, maar heb in de ochtend geen tijd en zin eigenlijk. Zou ik ze vandaag al kunnen maken? En hoe kan ik ze dan het beste opwarmen morgen?
Ja kan makkelijk! Als ik pannenkoeken bak, blijven er vaak wat over. Die leg ik dan op een bord met aluminiumfolie eroverheen en de volgende dag warm ik ze op in de magnetron.
En laten jullie ze dan uit de koelkast? Hier zijn de pannenkoeken altijd dezelfde dag nog op, dus geen ervaring met bewaren.
Oven zou ik ook niet doen, daar worden ze al snel te hard in, koekenpan gaat sneller. In de koelkast kun je ze wel een paar dagen bewaren. Buiten de koelkast bewaren zou ik niet doen.
Hmm, waar ik ze wil gaan opwarmen is er alleen een oven aanwezig. Heb ook geen idee wat ik anders zou moeten maken.
hier worden ze nooit taai hoor! Ik vind ze altijd nog hetzelfde smaken als de eerste dag. Koekenpan ben ik te lui voor, dat duurt zo lang als je een stapel pannenkoeken hebt (of valt dat mee?).