Appel was lekker zacht maar niet helemaal sompig ofzo. Bij deze de bol doorgesneden. Een hele appel. Moest wel 2 deeglapjes gebruiken dus hij is niet echt heel mooi gelukt zeg maar. 180 gr 30 min
Echt? Dan heb ik vast niet goed geluisterd, want ze had het wel over bladerdeeg. Ik zal het nog eens navragen wat ze nu precies niet mag.
Is dat het vocht van de appel. Komt denk ik, doordat die nog erg warm was? Kun je oplossen door eerst een gaatje in de bol te prikken en wat af te laten koelen zodat het deeg alle vocht tot zich opneemt. Nou voor een eerste keer vond ik m anders heel mooi uitzien hoor
Ja dat vocht kwam uit de appel. Dan probeer ik het volgende keer met een gaatje. Geen boter gebruikt. Vocht was best lekker
Ik heb er 2!!! gesmikkeld van de oliebollen kraam! Niet goed voor mij dat die er staat! Ik wil ze morgen zelf proberen te maken heeeeerlijk!!