Appelbol

Discussie in 'De lounge' gestart door HooyoShimbir, 24 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. LadyLaila

    LadyLaila Bekend lid

    31 mrt 2009
    534
    0
    0
    overijssel
    Google is op allergievrije bananencake en daarvan cupcakes. Ze zijn lkkr hoor.
     
  2. HooyoShimbir

    HooyoShimbir Fanatiek lid

    20 aug 2009
    4.390
    1.667
    113
    Vrouw
    Randstad

    In dat geval miss vanavond alvast een proberen voor morgen.... ;)
     
  3. tuc

    tuc Niet meer actief

    haha ja misschien wel:D
     
  4. minon

    minon Niet meer actief

    Wij doen het altijd zo: rozijntjes mengen met wat honing en kaneel. En dat in het midden van de appel. Kaneel over de appel ook. Balderdeeg dicht, ei en suiker erover. Wij vinden het juist lekker fris als de appel nog wat hard is dus gebruik altijd elstars.
     
  5. mama suus

    mama suus VIP lid

    18 aug 2008
    7.510
    188
    63
    somewhere
    wat ook lekker is ... hem vullen met walnootspijs.dus walnoten in de blender met wat suiker en eitwit. errug lekker. en verder zoals de rest met bladerdeeg en kaneel en suiker.
     
  6. Sammy88

    Sammy88 Fanatiek lid

    30 mrt 2011
    3.922
    1
    38
    den haag
    Ik wil t straks gaan maken maar moet ik dan gewoon kaneelpoeder ofzo halen en dat met suiker mengen? Hoeveel kaneel doen jullie dan?? En vullen jullie heel het gat??
     
  7. Debaky

    Debaky VIP lid

    22 apr 2013
    10.348
    5.392
    113
    Ik heb gisteren dus lekker appelbollen gemaakt en ze waren heerlijk!! De appel was inderdaad zacht maar niet te, gewoon nog een vast bite zeg maar. Er liggen er nog 3 voor de kids maar ze blijven mij roepen '' Eet mij, Eet mij, Eet mij '' vind het zo zielig, ze kijken ook zo zielig. :p hahahah
     
  8. Sammy88

    Sammy88 Fanatiek lid

    30 mrt 2011
    3.922
    1
    38
    den haag
    Hahahahahaha!! Heb jij antwoorden o mijn vragen hierboven? En hoelang heb je m in de oven gedaan op hoeveel graden?
     
  9. HooyoShimbir

    HooyoShimbir Fanatiek lid

    20 aug 2009
    4.390
    1.667
    113
    Vrouw
    Randstad

    Kaneelpoeder en suiker mengen op gevoel. (Hier zodat de suiker lekker bruin ziet. Ik heb de appel 3/4 gevuld met suikerkaneel. Buitenkant ook btw.

    180 gr ong 30 min
     
  10. Sammy88

    Sammy88 Fanatiek lid

    30 mrt 2011
    3.922
    1
    38
    den haag
    Thnxxx hij is aardig goed gelukt vind ik!!! Heb er 2 gemaakt bij de eerste was de appel nog iets te hard. Tweede was heeeeeerlijk
     
  11. MB2

    MB2 Actief lid

    13 sep 2012
    435
    27
    28
    NULL
    NULL
    Wat ik hier wel eens doe is na het uithollen het gat vullen met aardbeienjam. Dan verder geen suiker en kaneel erin/erop. Na het bakken en een beetje afkoelen een glazuurlaagje erop gemaakt van poedersuiker met een beetje rum. Ook erg lekker!
     
  12. HooyoShimbir

    HooyoShimbir Fanatiek lid

    20 aug 2009
    4.390
    1.667
    113
    Vrouw
    Randstad

    Jammi ookal zo knappert :p
     
  13. Goed idee ook voor pakjesavond om te maken..
     
  14. Duma

    Duma Fanatiek lid

    13 sep 2007
    1.085
    1.069
    113
    Gat in de appel vullen met bitterkoekjes, ook lekker!
     

Deel Deze Pagina