Wij doen het altijd zo: rozijntjes mengen met wat honing en kaneel. En dat in het midden van de appel. Kaneel over de appel ook. Balderdeeg dicht, ei en suiker erover. Wij vinden het juist lekker fris als de appel nog wat hard is dus gebruik altijd elstars.
wat ook lekker is ... hem vullen met walnootspijs.dus walnoten in de blender met wat suiker en eitwit. errug lekker. en verder zoals de rest met bladerdeeg en kaneel en suiker.
Ik wil t straks gaan maken maar moet ik dan gewoon kaneelpoeder ofzo halen en dat met suiker mengen? Hoeveel kaneel doen jullie dan?? En vullen jullie heel het gat??
Ik heb gisteren dus lekker appelbollen gemaakt en ze waren heerlijk!! De appel was inderdaad zacht maar niet te, gewoon nog een vast bite zeg maar. Er liggen er nog 3 voor de kids maar ze blijven mij roepen '' Eet mij, Eet mij, Eet mij '' vind het zo zielig, ze kijken ook zo zielig. hahahah
Hahahahahaha!! Heb jij antwoorden o mijn vragen hierboven? En hoelang heb je m in de oven gedaan op hoeveel graden?
Kaneelpoeder en suiker mengen op gevoel. (Hier zodat de suiker lekker bruin ziet. Ik heb de appel 3/4 gevuld met suikerkaneel. Buitenkant ook btw. 180 gr ong 30 min
Thnxxx hij is aardig goed gelukt vind ik!!! Heb er 2 gemaakt bij de eerste was de appel nog iets te hard. Tweede was heeeeeerlijk
Wat ik hier wel eens doe is na het uithollen het gat vullen met aardbeienjam. Dan verder geen suiker en kaneel erin/erop. Na het bakken en een beetje afkoelen een glazuurlaagje erop gemaakt van poedersuiker met een beetje rum. Ook erg lekker!