Hoi! Ik heb geen idee of het hier goed staat, zo niet dan wil een van de modjes het vast verplaatsen Mijn oma maakt eens in de zoveel tijd kniepertjes.. Die heeerlijke enorm zoete wafeltjes met zo'n wafelijzer.. Nu heb ik er net al wat achter m'n kiezen gepropt en ineens bedenk ik me dat er natuurlijk rauw ei in gaat. Het beslag gaat daarna in het wafelijzer, maar ik twijfel dus of dan het ei ook goed doorverwarmt is in het beslag zeg maar? Dit is overigens een serieuze vraag, heb nl geen idee of een wafelijzer bijv net zo goed heet wordt als dat je een bijv cake bakt in de oven Wie weet meer?
Ahh super bedankt Begon echt even te twijfelen Kan ik er dus gewoon weer lekker verder van genieten af en toe
Ach moet je zeggen rauw cake beslag vind ik erg lekker. Kan mis gaan met rouw ei. Maar het is zo lekker dat beslag.
Ik stond toevalig net roerei te maken en bedacht me hetzelfde, of ik dat niet ook heel goed moest doorbakken!
Jaaa dat vind ik ook zo lekker! Bijna lekkerder dan de cake zelf Sta altijd heel sneaky die bak uit te lurken, mijn kinderen mogen het namelijk niet hebben, haha.
Die kniepertjes worden gebakken. Die eieren zijn dan dus niet meer rauw, kniepertjes zijn knoeter hard. Pannenkoeken idem. Zit ook ei door. Wordt gebakken en dan is ei niet meer rauw.
Haha idd dames Verder zou ik me er normaal niet druk om maken.. Hou van spiegelei en zacht gekookte eitjes Nooit last van overigens, maar ook al heb je zelf geen last, voor je kleintje kan het anders uitpakken schijnt.. Maar bedankt voor de antwoorden, weet in elk geval dat dit geen kwaad kan