Hallo, Wat is de simpelste manier om van die gekleurde spikkeltjes op cakejes vast te plakken? Met poedersuiker/water? Welke verhouding eigenlijk? Of heeft iemand een ander idee? Groetjes, Hanna
Ik zou het met een kwastje en wat gesmolten chocolade doen. Water/poedersuiker en dan spikkels werkt niet dan gaan ze afgeven de kleurstoffen bedoel ik. Komt door het water. Wat ook evt werkt is chocopasta gebruiken. Kun je nog smaak kiezen ook.
Is chocoladepasta niet te stroef voor de cakejes? Ik ga van die mini doen als traktatie op school. Maar dit lijkt idd. wel simpel: met een mes wat witte chocoladepasta er op smeren en dan even in de spikkels dopen.
nee hoor, gaat super goed, wel even laten staan zodat de pasta een laagje wordt, anders is het zo'n plakzooi
Maar verkleurt dat dan niet, zoals eerder genoemd is...? Want als het geen verkleuring geeft, dan lijkt me dit toch nog het handigste...
betreft smaak zou ik toch kiezen voor gesmolten chocolade (witte) even au bain marie verwarmen dopen (met kwastje), door de spikkels en klaar