Wat ik als creamcheese recept heb, en welke heerlijk is: 250 roomboter 250 poedersuiker 250 monchou of zo'n bakje met 200 verse kaas van de aldi Heerlijk!
Iedereen een fijne kerst!! Dit is een vanillebiscuite cake met aardbeienmouse vulling afgesmeerd met botercreme(en dat bekleed idd een stuk makkelijker als slagroom) Ben zeer benieuwd naar jullie kersttaarten!
En natuurlijk chocolade taart!!(kan niet ontbreken met kerst Chocoladebiscuit gevuld met slagroom en aarbeien halvajam en afgesmeerd met veeeeeeel chocoladeganache
Wat een leuke en mooie taarten weer voorbij zien komen meiden. Allemaal hele fijne dagen! PS mooie naam heeft je manneke evi
Mooie taarten !! Dit is mijn kerst taart (3e taart die ik ooit gemaakt heb) Heb wel nog een vraagje... Hoe maken jullie de taart zo hoog ? Zijn dat special bakblikken of gewoon 2 taartencakes op elkaar ?
Ik vind jouw taart erg mooi! Hoeveel vulling lagen maak je dan ? En gebruik je dezelfde vulling per laag ?
Ik vul mijn taarten drie keer, meestal met twee smaken. Deze was met chocochipcreme, caramel en afgesmeerd met chocoganache.
Oke en hoe doe je dat als je de visite een stukje geeft ? Is het dan niet gelijk een grote hap van 10 cm ?
Oke dank je voor de tips. Zo kan ik nog een hoop leren Ik ben van plan om een zandkasteel taart te maken. Toevallig ervaring of tips ?
Ik maak altijd een rand van bakpapier aan de binnenkant van mijn bakvorm. Als je de vorm goed invet plak je hem er zo tegen aan! Bij de Sligro heb ik laatst een rol bakpapier gehaald van 10 cm hoog en een paar meter lang, ideaal!
Mijn eerste echte taart zelf gemaakt. 1 keer een workshop gevolgd voor basishandelingen en toen maar gewoon het avontuur aan gegaan. Was best een beetje trots. De monstertaart heb ik er last minute nog bij gemaakt omdat er toch meer visite zou komen dan verwacht. Een monster met de tekst erop: "Ons kleine monster 1 jaar!"
Hoi meiden, Is er iemand in de omgeving van Rotterdam die een taart voor mijn dochters 1e verjaardag wil maken? Uiteraard tegen vergoeding!