Goedemorgen. Wij vieren vanmiddag de verj van onze zoon. Nu wil ik eind vd middag mini pita broodjes warm maken in de oven met kaas of kaas/salami. Kan ik die nu al opensnijden, beleggen en in de koelkast bewaren tot dan of droogt het dan uit? Bedankt!
Ik denk dat het dan erg droog wordt inderdaad. Denk dat je ze dan nog beter bijna helemaal af kunt bakken en dan bewaren. En aan het eind van de middag nog net het laatste afbakken kunt doen.
Ik zou ze nu alvast snijden en beleggen en in een trommel met goede afsluitbare deksel bewaren. Denk dat dat nog beter is dan allen maar afdekken. Veel plezier vanmiddag!
Inderdaad juist niet nu al afbakken. Je kunt ze wel beleggen en dan in een goed afsluitbare doos in de koelkast bewaren. En gefeliciteerd trouwens!
Precies, snijden, afdekken en niet afbakken. Dan morgen misschien een beetje vocht op de pita broodje sprenkelen en dan afbakken.
Hey meiden. Bedankt voor de tips! Ik ga nu eers de rest afmaken vd hapjes en kijk dan even of ik ruimte heb voor de vershoud doos. (Het zijn er nogal wat haha) Nu afbakken lijkt me inderdaad niet zo'n goed plan, dan worden ze zo hard en taai vanmiddag.
Anders even per zoveel stuks verpakken in vershoud of aluminium folie en dan in de koelkast? Is misschien wat makkelijker in je koelkast qua ruimte dan een doos?