courgette spaghetti

Discussie in 'De lounge' gestart door Metire, 14 jan 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Metire

    Metire Niet meer actief

    ik ga vanavond courgette spaghetti maken (dus courgete julienne gesneden als spaghetti) maar nu kom ik er niet uit of je de courgette dan rauw eet of even moet blancheren? wie weet dit? :)
     
  2. Bloem93

    Bloem93 Niet meer actief

    Zou hem even blancheren!:)

    Smakelijk eten
     
  3. Neve

    Neve Niet meer actief

    Ik doe dat ook wel eens, en dan eet ik het rauw.
     
  4. Metire

    Metire Niet meer actief

    ja ik heb het ook maar rauw gegeten, er stond in het recept duidelijk niks over koken maar ik vond het zo gek :p

    was trouwens heerlijk!
     
  5. Saarr

    Saarr Actief lid

    29 jan 2011
    459
    0
    16
    Klinkt lekker! Wat voor saus had je erbij??
     
  6. Skatje

    Skatje VIP lid

    10 dec 2008
    9.026
    165
    63
    Vrouw
    Gastouder
    Arnhem
    Ik eet ook wel eens taugé als spaghetti. Ook super lekker!
     
  7. Metire

    Metire Niet meer actief

  8. Neve

    Neve Niet meer actief

    Ziet er lekker uit! Misschien ga ik dat ook wel eens maken!
    Ik vraag me alleen altijd af of dit wel genoeg vult als volwaardige avondmaaltijd?
     
  9. mam1991

    mam1991 VIP lid

    17 jan 2013
    10.071
    2.096
    113
    Dat ziet er lekker uit zeg :D!!! ga ik snel eens proberen te maken. Wel wat Italiaanse vleeswaren erdoor.
     
  10. sunshineS1976

    sunshineS1976 Niet meer actief

    Echt superlkkr!
    maak het ook regelmatig met verse tomaten saus.

    de slierten drie min laten koken en goed uit laten lekken.
    Met saus smaakt t gwn net als echte spaghetti maar dan koolhydraatarm :)
     
  11. mam1991

    mam1991 VIP lid

    17 jan 2013
    10.071
    2.096
    113
    ben wel benieuwd of het ook een beetje op pasta lijkt :p
     
  12. Brabootje

    Brabootje Actief lid

    11 feb 2013
    395
    1
    18
    NULL
    Even wokken kan ook!
     
  13. soepstengel

    soepstengel Fanatiek lid

    1 jul 2009
    2.310
    0
    0
    Lekker!
    Ik maak het vaak zo:
    Tagliatelle koken, laatste paar minuutjes wortel en courgette slierten meekoken.
    Afgieten, ham of kipreepjes erbij, Kruidenkaas (soms nog een pijnboompitje ofzo) en klaar!

    Heerlijk en echt binnen 10min. Klaar!
     
  14. Metire

    Metire Niet meer actief

    voor mij wel, maar was een 'geen honger' dag voor mij. kan me voorstellen dat je er nog wat extra dingen bij wil doen :)
     
  15. Metire

    Metire Niet meer actief

    hmm jullie variaties klinken ook erg lekker! alleen eet ik geen vlees maar dat vervang ik dan wel met vis :)
     
  16. butterfly89

    butterfly89 Bekend lid

    24 nov 2012
    630
    1
    0
    Leidster in kinderopvang
    Heb 't ook wel 's gegeten, maar dan rauw. En ook met een rauw tomatensausje van verse tomaten met kruiden in de blender. Maar vond 't niet bepaald echt lekker eigenlijk..
     
  17. KnuffieQ

    KnuffieQ Niet meer actief

    Courgette vult altijd erg goed dus denk van wel:p
     

Deel Deze Pagina