Graag gedaan hoor En bij bekleden: eerst de hoeken! Met een holle hand de fondant naar boven toe tegen de hoeken vast drukken en dan pas de lange zijkanten.
Is hier ook een taartenbakster omg Enschede die taarten op bestelling maakt?? (wilt Maya de bij taart voor eerste verjaardag)
@evi of iemand anders Doe jij wel eens inkopen bij de Makro? Wat hebben ze daar zoals? (Voor taarten) Ik kan op internet niet zoveel vinden en helaas is het een uur rijden. Ik kom regelmatig bij de sligro, daar haal in ook mijn fondant, verder nog niet echt iets bruikbaar kunnen vinden.
Ik haal al m'n ingredienten bij de makro. Fondant, z hebben funcakes maar ik gbruik eigen merk bake en deco, funcakes mixen, callebaut chocolade voor m'n ganache En ze hebben ook een heel wilton schap en crisco
Hallo meiden, Is er iemand in de omgeving Maarssen die voor mij een taart wil bakken voor zondag 9 februari?
Hoi allemaal, Is er toevallig iemand omgeving Rotterdam/Barendrecht die 2 taarten.voor.mij zou willen realiseren? Ben op zoek naar een.woezel&pip taart en.een treinentaart (met tunnel) Hoor het graag!!!
Even een vraag aan de ervaren taartenbaksters: ik wil voor het eerst een biscuittaart gaan bakken met marsepijn of fondant Maar wat is gebruikelijker en/of lekkerder? fondant of toch marsepijn? alvast bedankt!
Ik vind fondant het mooiste en makkelijkste werken. Ook vind ik het lekkerder.. Maar dat is persoonlijk natuurlijk
Dat is heel persoonlijk. Wij hebben een paar weken terug een taart mogen proeven die bekleed was met fondant. Echt, niet te eten! Wat is dat vies zeg! Maar die hele taart was heel goedkoop in elkaar gezet. Met gewone cakemix en low budget aardbeienjam. Nee, wij gaan duidelijk voor marsepein met biscuit en een goede zelfgemaakte vulling (bokkenpootjesvulling doet het hier goed ).
Ik vind fondant zelf lekkerder...en fijner werken En de rest is ook smaak denk..ben zelf heel erg fan van een bokkepootjesvulling, maar lekker goedkope aardbeienjam vind ik ook lekker..veel lekkerder dan die gruwelijke vlaaivulling die half nl gebruikt brrrr
Lekkere wel ja, daar heb ik ook geen moeite mee In de zomer hebben we zelf frambozen in de tuin staan. Dat is ook jummie! Maar precies zoals je zegt, iedreen heeft natuurlijk een andere smaak. Gelukkig maar, anders zouden we allemaal hetzelfde maken
Thanx! Ik heb gekozen voor de fondant, omdat het mijn eerste biscuittaart is, wil ik het wel eerst met makkelijke spullen "oefenen." De fondant komt bij de Jamin vandaan, misschien dat waar je het koopt ook nog verschil maakt? We zullen het zien!
Hallo, het lijkt mij leuk een taartmaak workshop te doen maar liever niet alleen. Is hier iemand die het leukt lijkt een workshop te volgen? Regio Zaandam/Amsterdam /Haarlem