Een tijdje terug was er een topic over de lekkerste broodjes die je thuis gemakkelijk kunt maken. Wow, dat was echt heel verleidelijk en inspirerend. Ik ben zelf op dit moment veel thuis en hongerig dus ik dacht... ik vraag om inspiratie... dus.. wat is jouw allerlekkerste broodje wat je zelf thuis (gemakkelijk) maakt? Die van mij: - twee goeie (grove) bruine boterhammen - besmeren met Hellman's mayo - peperrosbief (lekker veel) - rucola - Parmezaanse kaas mmmmmmh! (en nog redelijk gezond ook )
Ooooh zoveel soorten! Op dit moment een Italiaanse bol, van dat bieslooksmeerspul en een plak ham erop! Of een bruine boterham, laagje boter, tomaatje in plakjes en dan wat witte peper erover.
Ik ben gek op pita broodjes met avocado, gerookte kip (die reepjes) en een beetje mayo. Oh zo heerlijk!
Ik heb een hele tijd geen brood gegeten omdat ik er niet tegen kon, ben er nu achter dat ik wel tegen speltbrood kan! (dus kan waarschijnlijk niet tegen tarwe) maar goed... Gister dus een heerlijke speltbrood gehaald bij bakker bart en vandaag is ie op...!! Het is dan wel een klein broodje maar goed.. waar ik heen wil: Op dit moment vind ik alles lekker op brood!!! Gewoon omdat ik het zo gemist heb! Haha!
Mmmmm ik krijg gelijk honger!! Ik zeg een broodje met carpaccio Of zelfgemaakte tonijnsalade met sla en komkommer
Oh dat kan ik me zo goed voorstellen.. ik ben dol op brood. Spelt brood ga ik ook eens proberen. Schijnt goed voor je te zijn! Fijn dat je weer lekker brood kunt eten!
Ik ben gek op broodjes jummmmmm. Afbakbroodje beleggen met mozzarella, sucuk (Turkse knoflookworst) en platte peterselie. Even afbakken....heerlijk Broodje zelfgemaakte tonijnsalade of zelfgemaakte kipsalade Broodje met roomkaas, gerookte zalm, bieslook en een beetje citroensap Broodje met rookvlees of rosbief en zelfgemaakte eiersalade ...ik droom nog even verder... oh ja en heel soms zo'n klef wit bolletje met boter en veel hagelslag
Graag delen: - recept eiersalade - recept tonijnsalade - recept kipsalade Dames, als je niet je recept deelt dan heb ik nog 'niets' aan dit topic
Boterham beleggen met salami, paprika, knoflook ui, plakjes kaas erover, tomaat erop, bakken in de pan op heel laag vuur met een deksel erop. Jammie!
Dat kun je toch zelf wel bedenken eiersalade: gekookte eieren, bieslook, mayonaise, yoghurt, kerrie, zout. Tonijnsalade: blikje tonijn, mayonaise, yoghurt, ketchup, augurk. Kipsalade: gekookte kip in reepjes gescheurd, wat je lekker vindt aan rauwkost (wortel, ui, augurk etc), yoghurt, mayonaise, (veel) kerriepoeder, zout, peper
Een verse meergranenpistolet met een dikke laag kruidenroomkaas en pepermakreelfilet. Zó ongelooflijk lekker! Of twee plakken grof bruinbrood met gebakken champignons en kruidenroomkaas. Champignons bakken en op het laatste in de hete pan de kruidenroomkaas toevoegen. Dit smelt dan en wordt een soort van dikke champignon-roomsaus.. .
ik maak tonijnsalade zo blikje tonijn uitlekken, uitje snipperen, stuk komkommer in kleine blokjes, cocktailsaus naar behoefte ( ik doe nooit zoveel) en dan met rucola hmmmm
net op; speltbrood (hier ook een die last heeft van tarwe ) met avocado, tomaat, kaas en wat peper. Heerlijk!
eiersalade eieren prakken, may tot het smeuig is. beetje curry, klein lepeltje mosterd, flink veel kerriepoeder, snufje zout