Savonds uit de vriezer, smeren, in zakje en dan de koelkast in... In net weekend of als ik thuis ben, haal ik het uit de vriezer, uit hè zak op de broedplaats ontdooien of even in de broodrooster....
Ts, hoe is jou vriezer? Zit er misschien veel ijsvorming om je brood als je het uit de vriezer haalt? Misschien heb je daardoor nat brood? Hier haal ik ook altijd avond ervoor de juiste hoeveelheid brood eruit en laat het gewoon in de zak ontdooien. Prima te eten!
Nee er zit niet veel ijs op en langer dan een paar dagen/week zit het er ook niet in. ik ben een beetje raar zeker zal t morgen nog eens proberen dan...
Ik heb geen last van nat brood, als ik het uit de vriezer laat ontdooien. Ik leg het brood in de (plastic) zak in de broodla.
Ik leg het brood altijd uit de vriezer in de kast op zn pannenrekje dus het ligt niet met de onderkant afgesloten op een plank. Sindsdien geen natte korstjes meer. Daarvoor had ik het ook. Vooral de laatste sneetjes brr. Net alsof iemand al aan je brood heeft gesabbeld.
wij halen ook s avonds uit wat we de volgende dag nodig hebben. zo hebben we nooit brood van 2 dagen oud. ik doe het altijd in een diepvries zakje en dan in de la in de keuken. gaat prima hier
Ik steek het brood niet altijd in de vriezer. Maar als het snel moet gaan en ze zijn nog bevroren ... De boterhammen die dringend zijn effe een minuutje laten ontdooien in de microgolfoven.
Ik heb geleerd dat het brood pas savonds in de vriezer moet doen als je het gekocht heb. Anders is het te vers. Dus misschien ligt het daar aan? Wij hebben het ook wel eens, dus het is echt niet raar. Vies is het zeker.
Brood ligt bij ons in de vriezer. S ochtends haal ik het er uit en ontdooi het in de magnetron. Dat neem ik ook mee naar m'n werk. Ik beleg het wel s ochtends maar dan op een ontdooide boterham.
Hier haal ik tijdens avond eten maken ons brood er uit. Smeer het voor de volgende dag om mee na werk te nemen. Doe het in brood trommels geen nat brood, Ben ik /wij vrij dan halen we het er uit op moment dat we nodig zijn even geduld en dan kun je het op eten .
Als ik een brood maak dan maak ik er sneetjes van (na het afkoelen) en doe het meestal in 3 zakjes in de vriezer. Wanneer ik de dag erna brood ga eten laat ik 1 zakje gewoon liggen en de rest in de vriezer, en anders haal ik gewoon 1 zakje de avond van tevoren eruit. Wordt niet nat ofzo, en ik bewaar het in pedaalemmerzakken.