Het gebeurd mij nooit (zeker niet met gehakt) maar ik had nu nog gehakt staan met datum 16-2. Vandaag is 18-2. Ik ben ze nu aan het bakken. Ik had het idee dat het wel wat anders rook (rauw geroken), niet vies of bedorven maar anders... Maar ja, dat kan ook aan mijn zwangere neus liggen (ik ruik zo sterk dat ik alles vies/sterk vind ruiken). Ben ze nu aan het bakken maar wat denken jullie? Riskant? Of proeven en als het goed smaakt wel opeten?
Ik zou het ook niet meer doen - MAAR ik wil er wel even bij zeggen dat ik een aansteller ben. Als ik weet dat 'dat' ene ingrediënt dat over de datum is in mijn maaltijd zit (en nog gewoon wel kan) dan smaakt de maaltijd psychisch al niet lekker meer. Dat is gewoon een afwijking van mijn kant.
Ik zou het ook niet doen, zeker niet als het anders ruikt.. ik ben daar ook een mieperd in 2 dagen en anders ruiken is byebye.
ik had het weggegooid! Met vlees neem ik geen risico, nog nooit buikgriep/voedselvergiftiging gehad en dan houd ik graag zo
Zwanger vond ik dingen al snel anders ruiken. Moest dan mijn man even laten checken haha. Maar bij twijfel over de geur zou ik eigenlijk zeggen: niet doen. Had het normaal geroken had het hier zonder twijfel gegeten worden.
Ik eet het zelf sowieso ws niet, ik eet nauwelijks vlees nu ik zwanger ben, dus gaat om man en dochter... maar ben het met jullie eens dat ik gehakt ook een beetje anders vind dan wat anders. Ben normaal niet zo mieperig in overdatum...
Vlees over de datum eet je toch niet op? Zeker niet gehakt en als je zwanger bent. Hup weggooien die handel!
Nee En zeker niet nu je zwanger bent. Eenmaal een voedselvergiftiging mogen meemaken. Nou geloof me dat wil je niet.
Ik zet het vuur uit en gooi het weg, zeker tegen principe maar had ik het niet moeten laten liggen. Tijdens het bakken ruikt het ook anders namelijk. Ik zou het zelf sowieso niet eten maar ook mijn man en dochter wil ik niet ziek laten worden... bedankt voor jullie wijze raad
Ja hoor, als het niet ranzig ruikt zou ik het gewoon eten Ken een slager die gehakt wat op datum is weer door nieuw gehakt mengt en dan weer in het schap legt. Dus dan zit er ook ''oud'' gehakt door. (weet trouwens niet of het mag )
Euh nee natuurlijk mag dat niet, das smerig. . Ik ruik idd altijd aan vlees of goed kijken hoe het eruit ziet.