Geweldig mooi! Ik reserveer alvast een enkeltje HAP! Ik snap trouwens niet hoe die appel tot eind aan toe niet bruin wordt!
Heb je het filmpje afgekeken? Deze aardige meneer sprayde pas citroensap toen de zwaan af was. Hier worden appels altijd vrij gauw bruin.
Wie weet toch al eerder gedaan? En zo snel wordt t bij mij ook niet bruin hoor. Hij deed even chop chop klaar. Dat wij er zo lang over zouden doen is wat anders
Waar blijven jullie bento's?? Hier vorige week vakantie dus hier de trommel van onze dochter van vandaag:
Goh, wat doe je dat toch leuk Tuc! Ik heb er momenteel de energie niet voor. Zorg wel voor lekker fruit en lekker brood met lekker beleg in de tweeaksbroodtrommel, maar knutselen met eten daar staat momenteel mijn hoofd niet naar.
dat is een goed idee, van plakkoek de vormpjes uit drukken, daar had ik nog niet aan gedacht, van brood vind ik het onhandig maar plakkoek is ideaal, de restjes lust mn dochter wel had ik verdorie pas zn fruit (druiven en appel) geregen aan een prikker, komt hij thuis met de melding dat hij dat zo niet lust! hahahah nou dan maar weer gewoon in een bakje.
en heeft iemand nog tips mbt de eiervormers? alleen het konijn lukt altijd, bij de rest is het ei te klein of te groot op de verkeerde plekken.. ik gebruik altijd M eieren..
Jammer dat de mijne geen ei lust hier een fototje van haar lunchtrommel. kwarkbol, sterrenbroodjes en komkommers en tomaat.
Ik vergeet ook steeds foto's te maken. En ik bak nu steeds zelf het brood, en dat is minder geschikt (en zonde!) om uit te steken.
Marieken, Haal dat eiding uit elkaar. Doe een heet ei in 1 kant, druk het er voorzichtig goed in, en doe houdbaarheidsfolie er heel strak omheen. Zo heb je het vormpje gewoon, maar dan met een platte achterkant. Zo doe ik dat met kleinere eieren.