Mijn topictitel zegt het al .... Ik ga aardappeltjes bakken in oven. Op verpakking staat besprenkelen met olie. Maar wat is daar nou de ideale manier voor? Ik ga gewoon olijfolie gebruiken. Is zo'n plastic kwastje een idee? Om dat in olie te dippen en dan de aardappelen in te smeren?
Dat is zeker een idee. Ik meng de olie vaak met wat kruiden (rozemarijn of oregano) en sprenkel of smeer dat dan over de voorgekookte aardappels.
Ik houd altijd het dopje iets dicht en ga dan gewoon over de aardappeltjes heen, ga niet met een kwastje in de weer ofzo.
Ik doe alles in een kom met een lepel olie en dan lekker husselen. Gebruik ook wel eens een stevige zak. Ik vind dat het bij sprenkelen altijd zo hard gaat met de olie.
Op de bakplaat. Besprenkelen met olie. doe ik gewoon van uit de fles) en dan ff met je handen er doorheen. (worden je handen ook lekker zacht van ) Kwastje ben je een half uur bezig hahahaha
Gewoon, scheut olie in de mond, bolle wangen maken en heel hard met je handen op je wangen duwen, wel de oven in natuurlijk. Gegarandeerd dat alles besprenkeld is.
Fantastisch idee .... Anyway. Met t kwastje lijkt me dus nog steeds de handigste manier. Dan zit er ook niet teveel op. Met vinger op oliefles is echt zo'n gedoe haha.