Pff, zit me suf te staren op alle soorten, maten, merken ovens met magnetronfunctie (dus geen combimagnetron). Nu is mijn oog gevallen op een hele mooie en uitgebreide Siemens, alleen twijfel ik erg over de inhoud. Atag heeft een oven met een grotere inhoud 51 L. Maar is dit wel nodig? Hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan .. De breedte blijft natuurlijk hetzelfde, de extra ruimte krijg je in de hoogte. Misschien wel handig als je er meerdere platen in steekt? Maar hoe vaak doe je dat? Nu heb ik het misschien nog niet echt nodig, maar straks in de toekomst, wanneer de kinderen (hopelijk in ieder geval 3) groter zijn en de ene na de andere groeispurt krijgen? Ohh nu begin ik ook te twijfelen of we dan niet een extra grote kookplaat nodig hebben (is ook dringend aan vervanging toe).. Help!
Wij hebben een gewone maat oven en kunnen twee taarten boven elkaar bakken. Dus ook twee flinke ovenschalen verder kunnen er vier pizza's in Dus ik zou kijken waar gebruik je hem voor. En heb je dan werkelijk ent ee n hele grote nodig?
Heb je een oven of is het een combinatie met een magnetron? Ovens zijn veel groter, zodra er een magnetron bij komt, wordt de boel aanzienlijk kleiner. Ik heb nu alleen een oven. Misschien dat ik daarom wel schrik van de grootte (of juist kleine) van een combinatie
Wij hebben in januari een nieuwe keuken laten plaatsen. Voorheen altijd op een losstaand gastoestel met oven gekookt. Dus een 'echte' oven gewend. Aangezien wij veel bakken wilde ik sowieso weer een ruime oven. Dus hebben we ervoor gekozen om een gewone oven (65 L) onder de inductiekookplaat te plaatsen. En ook een losse inbouwmagnetron in een bovenkastje. Mijn ouders hebben een oven met magnetronfunctie en die vind ik veel te klein.. Al zijn die wel een stuk ruimer dan de gemiddelde combi's.