Ik doe er leuk folie omheen en zet m dan n een gewone doos als bodem. Je kun ook van twee dozen 1 grote maken: 1 deel als bodem, twee delen als zijkanten en 1 deel bovenop. Dan aan elkaar nieten. Dan heb je voor en achter nog een gat.
Normaal maak ik zelf taarten maar er nu even geen tijd ... Wie woont er in rotterdam en is er goed in!?
Als ik een biscuit met bokkenpootjesvulling (met slagroom erdoor) in wil vriezen, kan dat? Het liefst zou ik incl afwerking en marsepein invriezen, en later de extra decoratie er op maken. Kan dat ook? Lees veel verschil over invriezen met slagroom.
Mag ik een hele (gevoelsmatige ) domme vraag stellen... Ik zou graag eens chocolade biscuit maken maar hoe doe ik dat ?...
Er zijn mixen voor en als je zelf met bloem bakt kun je een deel bloem vervangen door cacao. Edit: even nagekeken: 10% bloem vervangen door cacao en een extra ei omdat er minder bloem inzit en het dus minder rijst.
hoi hoi, ik heb even een vraagje. ik wil een smarties taart gaan maken voor de verjaardag van mijn dochter het gaat om een taart voor +/- 40 personen. ook zou ik graag roze cake aan de binnenkant hebben, kan ik kleurstof door de biscuitmix gooien of werkt dat niet zo?! hoeveel zakken smarties (zit geloof ik 400gram per zak in) zal ik nodig hebben?! alvast bedankt voor jullie hulp.
Waar wil je de smarties op verwerken? Zo'n tobbe? En ja, een drup kleurstof door je biscuitmix doet wonderen.
ik zal er even een foto bij doen. kan elke kleurstof gebruikt worden of moet ik dan speciale hebben die (mee) gebakken kan worden?! dit is trouwens de taart. Bekijk bijlage 391204
Je kunt elke kleurstof gebruiken in principe. Ik heb al een tijdje niks gebakken (en dus niks gepost), maar toevallig deze maand wel weer eentje. Dit is m.