QUOTE=mirell;17015679]waar haal ik dat? (heeft vandaag een verjaardagstaart staan bakken met fondant en botercreme) hihihiih en niets geproeft hij is voor mijn dochter haar vriendinnetje maar of ik er morgen vanaf kan blijven?????????[/QUOTE] Ik heb het hier bij de natuurwinkel gekocht. Tevens chocolade van 92% cacoa en met kokosbloesemsuiker. Alleen nog niet gegeten dus geen idee hoe het smaakt. Je kan de suikers ook wel bij de gezondheidswinkels krijgen. G&W gezondheidswinkel
Hier haal ik ook veel recepten vandaan en op meer sites. Ik vind het vaak veel lekkerder smaken. Mijn lichaam kan sowieso niet goed tegen vettig eten. Maar ja af en toe weleens behoeften aan (is zo lekker frieten van frituur ed ) Hier wordt veel met havermout gedaan (havermoutpannenkoeken, havermoutpap met banaan en aardbei, kokos en wat cacao hmm!!, havermoutmuffins met banaan en blauwe bessen, havermoutkoekjes) ook smoothies, veel volkoren, zelfgemaakte dingen etc.. Roomboter ben ik altijd al dol op geweest vind boterhammen zonder echt niet lekker . Wil zelf nog heel graag zelf brood leren maken maar heb helaas een combi magnetron. Wordt wachtten tot ik een grote oven heb Leuk topic!
Het is echt verslavend lekker. Sowieso vind ik het een leuke site. De gezonde variant van cheesecake is ook erg lekker, wel veel werk.
Ja, natte kattenpoep, ieuw!!! Ik kauw graag. Ik maak zelf cruesli als in dit recept: Crunchy Cruesli | Lotta denkt Breed Ik gooi er gemengde noten, zonnebloempitten, pompoenpitten, chiazaad en hennepzaad door en als ik ze in huis heb: moerbeien of goijibessen. Vroeger ook weleens gedroogde cranberries of banaantjes, maar die staan stijf van de suiker.
Haha deze associatie had ik nog niet gemaakt. Ik vond het meer op chocomouse lijken en icm aarbeien sprak mij dat direct aan
Haha. oh dit ziet er ook erg kekker uit! Die ga ik opslaan. Vooral voor mijn vriend. Hij vind cruesli erg lekker maar daar zit zoveel suiker in
Bij de bio boer, paar minuutjes fietsen, hij verkoopt ook eieren (voor echt maar 15 cent per stuk soms) en die zijn zo veel lekkerder dan bio supermarkteieren.
ja doe ik ook hoor ik wil het ook niet als dieet zien wil gewoon 80% betere dingen eten dan hiervoor vandaag overheerlijk Speltbrood gekocht wist niet dat dat zo lekker was
Zo vandaag kokosolie bij de ah gekocht. Ruikt wel naar kokos, ben benieuwd of je het ook proeft. Mijn hobby is bakken en ik wil een vervanger vinden voor het witte meel. Hebben jullie suggesties?
Ik vind spelt-, rogge- en boekweitmeel erg lekker. Nu bak ik weinig taarten of cakes, maar deze melen rijzen minder, je zal dan dus wel met bakkergist aan de slag moeten. Als je geen bezwaar hebt tegen tarwe, zou ik volkorentarwemeel nemen. Wij maken pannenkoeken van 1/3 rogge-, 1/3 boekweit en 1/3 rijstmeel, omdat die laatste fijn en luchtig is. Wit meel heet trouwens bloem.
Kipjes hebben we zelf . Er zit een biomelkveehouderij bij ons in de straat. Ik ga eens informeren. Hoe is de smaak? Ik lust zelf geen gewone melk, maar ik woon wel samen met een melkmonster en dit wil ik ook wel proberen.
De biologische jam van Mama Natuur van de Aldi bevat rietsuiker ipv geraffineerde suiker. Van dat merk is er ook volkoren pasta. En ook fijn voor de portemonnee
Leuk topic... Ik ga ook maar eens me kasten omgooien en beginnen met gezonder eten! Heel veel dingen wat hier genoemd word zeggen me echt niks dus als iemand ook een beetje kan vertellen wat wat is.. Bijvoorbeeld die vervangers voor suiker en dat meel enzo.. En zijn deze producten alleen in bio supermarkten te koop?
Is dat echt ruwe rietsuiker wat daar in zit? Wij hebben hier de jam van Zonnatura. Hier is geen suiker toegevoegd.