Oh de Librije lijkt mij ook heeeeel erg leuk! Daar alleen een kookworkshop gehad (ook leuk). Lekker de hele avond zitten en dan een wijnarrangement erbij. Niet elk sterrenrestaurant vind ik overigens het bezoeken waard. Onlangs via de restaurantweek bij een sterrenrestaurant gegeten, die had van mij meteen de ster in mogen leveren. De beleving zit niet alleen in het eten, maar ook in de bediening en die liet best wat steken vallen. Als vega (geen vlees/vis) als amuse toch een bouillon van tonijn voorzetten, of vaak de vraag: wie is er vegetarisch? En dan het hoofdgerecht uitserveren terwijl er twee van de vier naar de wc zijn Het was lekker maar geen idee wat ik precies gegeten heb. Ik merk wel dat ik zelf kritischer ben bij een restaurant met ster. Die ster of sterren scheppen verwachtingen. Je betaalt er meer dan bij de Griek, dus verwacht je ook meer. Maar het lijkt mij dat je bij de Librije wel goed zit
Thanks dames! Het lijkt mij écht een bijzondere ervaring en daar heb ik wel 200 a 300 voor over, maar ik vraag me af of vriendlief daar net zo over denkt
Ik vind het niet echt super. Met me oom en tante diverse keren geweest. En tot nu toe nog altijd met trek na buiten gekomen. Doe mij dan maar een lekker bord eten van me mams dat vult beter. Maar wel erg leuk om een x mee te maken
Absoluut doen. Heerlijk eten en goede wijn. Wij zijn zelfs al eens met onze kleine kinderen geweest. En nee, we zijn niet verpest. In een bistro weet je dat je iets van een ander niveau kan verwachten en daar betaal je ook naar, maar de smaak kan dan prima zijn.
Hier ook een fan! Ik vind het heerlijk om bijzondere dingen te krijgen, en die bijpassende wijntjes....mmmm Ik vind het het geld zeker waard, ga liever 1 keer super uit eten dan 3 keer matig Het is wel zo dat ik mindere restaurants niet meer lekker vind. Maar kan tapas/sushi enzovoort altijd nog wel waarderen hoor!
Nee ik ook niet, maar bij Noma betaal je dat dus wel. Je kan ook niet kiezen er is 1 menu... 20 gangen dat dan weer wel Ik zeg niet dat ieder ster-restaurant de prijzen zo hoog zijn, maar hier dus wel.
Het zal ongetwijfeld een leuke ervaring zijn, maar dat is mij niet zoveel geld waard als wat ik hier lees. Ik vind 50 p.p al veel geld
Vind het zeker een aanrader! Wij doen het met name tijdens restaurant weken, dan is het stukken goedkoper .
Superleuk! Gewoon een keer proberen inderdaad. Ik vond het (tegen alle verwachtingen in) helemaal geweldig. Als je goede bediening hebt dan zorgen ze er ook zeker voor dat je je niet opgelaten / het te sjiek voelt. Wat betreft door rijden naar de Mac: ik heb dus serieus een dag later nog het gevoel dat ik vol zit. Enne als je zo lekker gegeten hebt, wil je daarna echt niet meer naar de Mac Veel plezier en geniet er van!
Het zijn zeker geen liflafjes hoor! Zo minderwaardig zeg...... Het gaat om meer dan alleen jezelf 'volstouwen' met eten.. Het bord is kunstig opgemaakt, ALLES is met de hand gemaakt, je krijgt dingen voorgeschoteld die je niet zomaar bij de sligro kunt halen, als je naar de wc gaat dan schuiven ze je stoel voor je aan etc... Kortom, heel de entourage wordt meegewogen in de michelinster! Wij zijn een paar keer bij Mijn Keuken in Wouw wezen eten, 10 gangen incl wijn (bob arrangement) ik heb 1 x de laatste gang niet weg gekregen omdat ik zo vol zat.. En ik ben een grote eter Wij vinden het geweldig en willen ook zeker nog eens voor meer sterren gaan (mijn keuken heeft 1 ster)
Ben 1 keer met mijn oma naar de koperen hoogte geweest. 6 gangen diner. Was wel leuk, maar het eten was niet mijn ding.. Kende de helft niet wat er op de kaart stond en na tijd had ik nog steeds honger. Ik ga liever naar een schnitzelrestaurant.
Ik vind het echt zonde van mijn geld. Ik zou dan alleen maar denken: hier kan ik zoveel dagen boodschappen van halen en het verdwijnt toch in een donker gat.
Ja ik ook! Ga liever van 200-300 euro lekkere boodschappen halen en zelf iets culinairs maken en lekker iets bakken.. Vind het zonde om voor 200-300 een avondje te eten, vooral die tempo team slokkers die ik en mijn man zijn
Hier gaan we geregeld eten bij een sterrenrestaurant. Wij vinden het altijd een geweldige ervaring. De Librije zijn we nog nooit geweest, maar staat boven aan ons lijstje om nog eens te gaan eten.
Hier ook.. Ligt echt aan wat voor type mens je bent.. Ik ben een 'zeur' qua eten.. Ik moet geen zout en peper op m'n eten, en houdt van simpel.. In mijn mond komt geen niertjes, levertjes of wat dan ook.. Hihi
Haha, leuk de diversiteit aan reacties! Tja, prijzig is het wel maar ik denk wel dat we hier echt van kunnen genieten. Dus denk dat ik het dat wel waard vind. Nog even een vraagje voor de ervaren-sterren-restaurant eters: wat doen jullie met de fooi? Doe je x-percentage van de rekening? Wij geven vaak wel een aardige fooi, maar in een sterrenrestaurant heb je het natuurlijk over andere bedragen...
ik heb wel eens in sterren restaurants gegeten, superlekker natuurlijk.. maar ik hoefde de rekening niet te betalen! zelf zou ik dat geld echt niet aan wat eten uit willen geven, hoe lekker het ook is.
Mij trekt dat echt totaal niet, vind het zonde van mijn geld. Mijn man zou ik er zeker niet blij mee kunnen maken, die houdt van geprakte aardappelen met jus en biefstuk.
Ja, wij geven wel fooi dan. En dat ligt dan ergens tussen de 10 en 20 meestal. Niet echt een x-percentage echt, maar meer wat wij het waard vonden. Afhankelijk ook of we het cash op zak hebben of dat we het optellen bij de betaling met de credit card.
Ik rond het bedrag altijd mooi af. En kijk een beetje wat mij logisch lijkt, de ene keer meer dan de andere keer, maar wel gewoon een flinke fooi.