Ik vond vroeger rauwe gehakt en rauwe aardappels heerlijk. Rauwe gehakt nooit weer geprobeerd, lijkt me nu echt niks meer (en niet gezond). Rauwe aardappels vind ik nog steeds veel lekkerder dan gekookt,maar eet het nooit hoor. Ik vraag me wel af, ik kan sowieso geen gekookte aardappels en (bijna geen) groente eten nu ivm misselijkheid. Maar ik eet wel sla en rauwe wortels bv. Zouden rauwe aardappels kwaad kunnen? Krijg ik tenminste wel aardappels binnen en koud gaat nu ik zwanger ben, beter dan warm eten...
Hmmm vlgns mij geen rare dingen. Krentebol Met plakjes banaan.. En ik laat negerzoenen altijd eerst ontploffen in de magnetron hmmmmm
hahahahah, lekkere smurrie om op te ruimen dan Ik heb dat met (snoep) spekjes. Zo uit de zak vind ik ze vies, maar laat ik de zak minimaal 8 weken open dan worden ze hard en vind ik ze heerlijk
Dat hangt ervanaf wat je saai noemt Zaterdag trouwens ging rijsttaart bakken had een pak rozijnen naast mij staan , valt pak om helft rozijne in de rijstpap , pech beetje kaneel bij in de oven en bakkenmaar , gesmult hebbe, ze hier gedaan heb er ineens nog 1moeten maken , Wat ik heeel vaak doe is restjes die te weinig zijnvoor 1 maaltijd bijeen kappen en sausje bij . Kruiden en mmmm ..
Oja en men nickname verraad het ookal kaaskroketten, met spinazie puree , rode kool, erwten enwortelen , ... gewoon overal als het kan
Ik eet soms bevroren wit brood (zonder iets erop) Citroen is ook lekker maar niet best voor het glazuur dus dat doe ik niet meer Islah van hersenen gruwel ik echt. Maar hoe smaken ze?
Ik hou heel erg van de combi: roerei, spinazi a la creme en gebakken aardappels. Liefste nog een gebraden kippenpoot erbij Helaas deelt niemand mijn smaak hier in huis, dus ik weet wel wat ik eet als ik eens alleen ben
Lekkerrrrr Ik die de eitjes breken in een kopje en als de spinazie klaar is giet ik de eitjes er in ff grof roeren en laat ze stollen hmmmmmm jum
Heerlijk, dat hebben wij gisteren nog gegeten, alleen dan met vis erbij, maar een kippepoot gaat er hier ook wel bij in hoor
Ja zo lekker. Veldertjes (jonge kappucijners) met gekookte aardappel, uitgebakken spek, ijsbergsla en rauwe ui en dan stroop erover Zo lekker!
Ik eet geregeld boterhamworst en dan de blikvariant met suiker, smeerworst met augurk ook erg lekker. Mijn man houd het bij kaas met stroop.
Ik at vroeger kroket met mayo of ketchup als volgt: vulling uit een gebakken kroket, mengen met mayo of ketchup en dan terug in de kroket en vervolgens op eten .