Ik ga straks pannenkoeken bakken en ons monstertje krijgt ook een klein stukje, dus ik ga ze koemelk-vrij maken. Welk recept is het beste? Ik kom zoveel tegen met soya, rijst of kokosmelk. Wat smaakt het meest naar " gewone" pannenkoeken? Mijn moeder komt ook en die houdt absoluut niet van geëxperimenteer eigenlijk die wil gewone pannenkoeken
Soya melk gebruik ik ook vaak door gerechten waar melk door moet ivm alergie schoonmoeder. Je proeft geen verschil vind ik.
Ik ben trouwens het liefst lui, dus als het een recept is met kant-en klare pannenkoekenmix en dan melk 1 op 1 vervangen voor iets anders dan is dat perfect
Ikzelf gebruik voor alles geitenmelk ipv koeienmelk... Verder het gewone recept aan houden.. Heb nu ook zin in pannekoeken
Er is een redelijke kans dat een baby met KMA ook reageert op soja. Ook noten kunnen reactie geven dus amandelmelk zou ik ook laten staan. Rijstemelk kan wat betreft allergie maar geen idee hoe dat smaakt!
Ik lees net dat je ook een pannenkoek kan maken met pepti . Dus waarschijnlijk dan ook wel met nutramigen?? Dan kan ik voor de rest " gewone" pannenkoeken maken
Het is waarschijnlijk ontzettend vies in onze ogen. Ik had vorige keer pap voor hem gemaakt met Nutramigen en ik was het heeeel even vergeten dus nam zelf ook een hapje . Nou, nooit meer dat ik die fout maak!! bah bah bah!!
Met sojamelk krijg je goeie pannenkoeken. Ik ben meestal te vrekkig voor kant en klare mix, dan neem ik 400 gram bloem, 4 eieren, 1 liter melk (mag dus soja zijn), snufje zout en zakje vanillesuiker.
Ik doe het met amandelmelk, olifolie en bloem. haha alleen onze dochter vind er niks aan en wij eten alles op Best lekker hoor! Zou het ook niet met rijstmelk kunnen? Ik ga morgen weer doen.
Gewoon pannenkoekenmix kopen waarbij je eigenlijk melk (en eieren) moet toevoegen en dan de melk vervangen door water. Bij pakken met alleen water toevoegen zit in het beslagpoeder al iets van melkproducten, maar bij de pakken waarbij je melk moet toevoegen niet. De smaak is echt heel lekker, bijna niet te onderscheiden van 'echte' pannenkoeken.
Thanks Het is maar goed dat ik maar een heel klein beetje koemelkvrij beslag had gemaakt, want Tobias heeft zeggen en schrijven 3 hapjes pannenkoek opgegeten en de rest heeft ie laten staan
Oh, bekend fenomeen. Thijmen zegt ook wel eens: ik wil pannenkoeken eten en dan eet hij een halve... zit je dan met die stapel
Waarschijnlijk te experimenteel voor je moeder, maar je kan heerlijke pannenkoeken maken van bakbanaan: 1 bakbanaan en 1 ei in de blender totdat je een lekker beslag hebt Steeds 1 eetlepel beslag in de pan mikken, waar je een klein stevig pannenkoekje van bakt.
Idd gewoon water ipv melk. Bijna geen verschil. Wij eten ze al jaren zo alhoewel nu vaker met melk maar meer om de melk op te maken. Gebruiken we nl alleen coor af en toe pap voor de jongste.
Hier vandaag gemaakt: - 1 kop (240ml) bloem - een halve kop nut dream melk - lepel olijfolie - 3/4 kop water - snufje zout. Ze heeft dit keer wel een pannenkoek op! Wel fijn, we wilden graag naar een pannenkoekrestaurant in de vakantie, dan neem ik voor haar zelf een pannenkoekje mee.